Lue keskustelun säännöt.
Sokerin välttäminen on liian vaikeaa
10.11.2020 |
Tuntuu, että ihan kaikessa on sokeria. Jokainen ruoka pitäisi tehdä alusta asti itse, jos haluaisi täysin sokeritonta ruokaa. Vähintään on makeutusainetta tai jotain rypälemehutiivistettä.
Sama prosessoiduissa rasvoissa eli kasviöljyissä. Joka paikkaan laitetaan rypsi- tai auringonkukkaöljyä tai milloin mitäkin. Terverllisesti syöminen on liian vaikeaa.
Kommentit (3)
Helppoa se ei ole. Eniten vituttaa se, että sokereille on sen seitsemän eri nimeä, jolla sitä yritetään ruokiin piilottaa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
No joo, itse vähensin sokeria lopettamalla sen lisäämisen kahviin. Tottuu hetkessä ja nyt en edes joisi kahvia sokerilla.
Näin juuri! Olen muutamaan kertaan yrittänyt täysin sokeritonta elämää, mutta ruoanlaitto meni ihan liian vaikeaksi säätämiseksi. Olisi pitänyt suurin piirtein kasvattaa itse jotku turnipsit sun muut