Lue keskustelun säännöt.
  Teidän Kombuchanne paljastettuna
04.11.2020 | 
                  https://trepo.tuni.fi/handle/10024/123559
Tutkimuksessa selvisi, että kombuchan mikrobiomi sisältää runsaasti erilaisia hiivoja ja bakteereita. Vallitseva hiivasuku vaihtelee eri kombuchojen välillä. Vallitseva bakteerilaji on kuitenkin kaikissa K. xylinus, joka vastaa kombuchan fermentaatiossa syntyvästä bakteeriselluloosakerroksesta nesteen ja ilman rajapinnassa. Kombuchan sisältämät kemialliset yhdisteet riippuvat aina kombuchan mikrobiomista, joten kattavan listan laatiminen on erittäin hankalaa. Kombuchalle ominainen happamuus syntyy kuitenkin aina orgaanisista hapoista, joista merkittävin on etikkahappo.
Kommentit (0)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
  Sisältö jatkuu mainoksen alla