Ostoshygienia
Miten desinfioitte ostoksenne? Meidän perheessä on ulkovarastosta tehty karanteenipaikka, jossa kaikki tuotteet ovat UV-lampun alla viikon, ennenkuin siirretään sisätiloihin normaaliin kiertoon. Irtonaisia hedelmiä / vihanneksia emme osta kaupoista ollenkaan, kaikkien tuotteiden tulee olla pakattu. Pakkaukset pyyhitään antiseptisella liuoksella ennen karanteeniin laittamista. Karanteeni toimii mainiosti myös kotivarana, suosittelen kaikille.
Kommentit (5)
Meillä onneksi ollaan varauduttu, niin ei tarvitse tehdä ostoksia. Nyt varmaan vielä saa ostettua oman viljamyllyn, ostakaa ihmeessä kellä ei vielä ole. Leipävilja säilyy jauhamattomana laarissa vuosikausia.
Meillä poltetaan kaikki ostokset krematoriouunissa 700 asteen lämpötilassa. Vähän nälkä on tässä puolen vuoden aikana tullut mutta eipähän tartu pöpöt.
Laitan painepesuriin antiseptistä ainetta ja sillä suihkutan menemään. Kesällä ostokset kuivui nopeasti asfaltoidulla pihatiellä, nyt tuon ne kylppärin lattialla olevalle pressulle, kun siellä on lattialämmitys.
Meillä injektoidaan kaikki ostokset täyteen desinfiointiainetta Suuren Johtajan oppien mukaan.
Meillä kuivat elintarvikkeet autoklaavataan. 134 C lämpötila lyhentää hyvin myös esim. riisin ja pastan kypsymisaikaa. Samalla voi valmistaa maidosta jogurttia, laittaa vain ”siemenen” vanhasta jogurtista.