Aiheuttaako xylitol happohyökkäyksen?
Onko vesi ainoa juttu joka ei aiheuta, vai onko myös täysxylitolipurkalla ja pastilleilla sama ominaisuus?
Kommentit (7)
Vierailija kirjoitti:
Eihän noin typerään aloitukseen voi vastata ees.
Kuinka niin? Olen kuullut joidenkin väittävän että ei aiheuta, mutta toisaalta kyseessä on tietyntyyppinen sokeri. On juustollakin neutraloiva vaikutus aterian jälkeen, mutta paha sitä on pitkin päivää popsia.
Ja entäs ne kaikki makuaineet purukumeissa eli salmiakki, sitruuna, juustokakku yms yms.?
Täysksylitolipurkka tai pastilli nimenomaan pysäyttää happohyökkäyksen. Sen takia niitä otetaan aina syömisen jälkeen.
Vierailija kirjoitti:
Täysksylitolipurkka tai pastilli nimenomaan pysäyttää happohyökkäyksen. Sen takia niitä otetaan aina syömisen jälkeen.
Niin tietenkin, mutta jos ei ole moneen tuntiin syönyt mitään, ja ottaakin ensimmäisenä purkan tai pastillin
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eihän noin typerään aloitukseen voi vastata ees.
Kuinka niin? Olen kuullut joidenkin väittävän että ei aiheuta, mutta toisaalta kyseessä on tietyntyyppinen sokeri. On juustollakin neutraloiva vaikutus aterian jälkeen, mutta paha sitä on pitkin päivää popsia.
Miksi sitä juustoa pitäisi pitkin päivää popsia? Eihän pitkin päivää ruokaillakkaan.
Eihän noin typerään aloitukseen voi vastata ees.