Ostin tänään Kantolan kaurakeksejä ja huomasin yhden jutun jota en ollut ennen tajunnut
ne on valmistettu Ruotsissa! ei ollut juolahtanut mieleenkään etteivät olisi suomalaisia. tuli vähän petetty olo. hyviä ne silti on, ja voin ostaa edelleen, mutta jotenkin tuntuu kuin nimellä johdettaisiin harhaan
Kommentit (5)
Missäs Marabou-suklaa on valmistettu? Löyty mummolan kaapista about 5 vuotta sitten bäst före-päivän ohittanu suklaalevy. Vedin lärviin muutamalla lohkasulla ja nyt sitte ootellaan,mitä tulee. Ei ainakaan vielä oo oksettanu eikä ripulipaska perseestä ulosmarssiakaan tehny.
Suurin osa "suomalaisesta" ruoasta tehdään Ruotsissa tai Virossa. Kohta vielä isompi osa kun saamme muoviveron.
En ole tiennyt minäkään, mutta eipä tuo haittaa. Pääasia on, että niissä ei ole palmuöljyä, glukoosi-fruktoosisiirappia yms näitä paskoja mitä nykyään löytyy vähän joka paikasta.
Vierailija kirjoitti:
Suurin osa "suomalaisesta" ruoasta tehdään Ruotsissa tai Virossa. Kohta vielä isompi osa kun saamme muoviveron.
Mikä meille oikein onkin.
Oi, mä ostan noita usein, kun jotenkin ajattelen, että ovat ”terveellisiä”. En ole kyllä tajunnut, että ovat ruotsalaisia.