Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko kaali jotenkin myrkyllinen kun sitä pitää paistaa niin pitkään?

Vierailija
15.05.2020 |

Kaalikääryleet 1 h 30 min.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
15.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole voit raastaa ja syödä, kaalikääryleissä se rakenne pitää saada pehmenemään ja maku tulee kypsyydestä...

Vierailija
2/5 |
15.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan turha paistaa keräkaalia, vain se päällimmäinen lehti paistuu ja sehän on ryppyinen ja huono muutenkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
15.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaali ja sipuli muuttuvat makeiksi ja pehmeiksi pitkässä kypsytyksessä. Molempia voi tietysti syödä raakanakin.

Vierailija
4/5 |
15.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maku muuttuu todella ällöttäväksi ylikypsentämisellä. Raakana tai lyhyesti wokattuna herkullista.

Vierailija
5/5 |
15.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Maku muuttuu todella ällöttäväksi ylikypsentämisellä. Raakana tai lyhyesti wokattuna herkullista.

Kaali on vähän niinkuin liha, voi tehdä nopeasti paistamalla tai sitten hauduttamalla parikin tuntia. Makuasioita.