Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kerkeekö vielä tekemään simaa vapuksi?

Vierailija
26.04.2020 |

Jos tänään tekisi siman ja huomenna pullottaisi, niin ehtiskö se valmistumaan vappuaatoksi?

Jostain luin, että jos antaa siman käydä kattilassa huoneenlämmössä 1 vuorokauden sijaan 1,5-2 päivää, siitä tulee nopeammin valmista. Joku taas sanoi, että pullotus tulisi tehdä mielummin vuorokauden kuluttua, mutta pullot voi jättää ekaksi vuorokaudeksi huoneenlämpöön ja siirtää vasta kolmantena päivänä jääkaappiin?

Ekaa kertaa simapuuhia suunnittelemassa, joten parhaat simavinkit on nyt tervetulleita!

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
26.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerkee. Mä tein just äsken. Huomenna pullotan.

Vierailija
2/3 |
26.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehtii. Isoäidin reseptillä sima on hyvä.

Pidän pöydällä 2 päivää, tekeytyy nopeammin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
26.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos myöhästyy, voi vielä aattona tehdä poikamiehen pikasiman: Jallupulloon kaksi rusinaa.