jauhellihan pakastaminen
Kommentit (12)
Täältä ei saa kuin jauheNlihan ohjeistusta.
Itse hamstrasin paheksuvista katseista huolimatta hyllyn tyhjäks ja pakastimen täyteen.
Se on jauhenliha... 🙄 Voi pakastaa, mutta kannattaa pestä hyvin ennen sitä.
Minulla unohtui yksi paketti jauhelihaa yli vuodeksi pakastimeen. Ihan hyvää Texmex tortilla täytettä siitä tuli, kun ruskisti. Liha säiyy hyvin, mutta hyvin rasvainen kala max 3 kk,mieluuummin 1kk. Esim. naudan sisäfile säilyy vuosikausia -18 asteessa aivan hyvänä, ei eroa huomaa vaikkapa viikoksi pakastettuun verrattuna.
oon pakastanu mun tonninkalasäilykkeet, säilyy ikuisesti.
Vierailija kirjoitti:
Onko jauhel sama eläin kuin jauhen?
Se eläinhän on jauhi, ei jauhen!
Kaiken järjen mukaan taipuu samalla tavalla kuin hirvi-hirven. Jauhen taipuisi jauhenenlihaa.
Jauhenliha on makoisaa! Nyt on hyvä hetki lähteä jauhimetsälle.
Vierailija kirjoitti:
Se on jauhenliha... 🙄 Voi pakastaa, mutta kannattaa pestä hyvin ennen sitä.
Se paketin pinta ehkä jopa kannattaakin, koska on aina mahdollista, että joku tahmakäpälä on saastuttanut sen koronaviruksella ja pakkanen säilöö myös viruksen.
Jostain syystä onnistuin lukemaan "jauhelihaan paskantaminen".
Muista pestä jauhenliha ennen pakastamista!
Onko jauhel sama eläin kuin jauhen?