Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä tapahtuu jos teen puuron jauhosta enkä hiutaleista?

Vierailija
20.02.2020 |

Millasta sontaa tulee?

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
20.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruispuuro tehdään jauhosta. Ja hyvää on.

Vierailija
2/13 |
20.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

varmaan tuleekin kun noin rumasti puhut ruuasta,ruoka pitää tehdä rakkaudella.

ei o pakko olla luomua tietenkään ja googlaamalla löytyy lisää,mutta muista se  <3

Samettipuuro

(neljälle)

n. 100 g luomuvoita

n. 3 dl luomuvehnäjauhoja

1 litra luomumaitoa

1 tl suolaa

1. Sulata kattilassa voi ja lisää siihen jauhot hyvin sekoittaen.

2. Lisää maitoa pienissä erissä, jotta jauhoista ei muodostu paakkuja.

3. Kiehauta ja anna jauhojen kypsyä noin parikymmentä minuuttia.

4. Tarjoile lämpimänä sokerin kera.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
20.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täh? Oletko todella niin piloillehemmoteltu kermaperse ettet ole koskaan syönyt puuroa jauhoista? Herkkua vanhemmista ihmisistä. Vettä kattilaan, kiehautat, syrjään levyltä ja levy pienelle, ruis-, graham- tai ohrajauhoja vispilällä sekaan ja sekoittelet pikkuisen hetken. Suolaa. Maidon tms kanssa. Mikään ei helpompi ja nopeampi.

Vierailija
4/13 |
20.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yritin äsken tehdä vehnä"puuroa" eli vehnäjauhot sekasin veden kanssa. Pintasuolaus. Maistui aika paljolti vaan jauholta, äyks! Mutta... sekoitin omenan sekaan ja sokeria niin kyllä alas meni. Just semmoista limaista oli

Vierailija
5/13 |
20.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ohrajauhopuuro myös on hyvää

Pitää sekoittaa voimakkaasti, kun jauhoja laittaa kiehuvaan veteen, ettei tule paakkuja.

Vierailija
6/13 |
20.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruispuuroa ja maissipuuroa olen tehnyt jauhoista. Mannapuurokin on tavallaan karkeista jauhoista. Muista jauhopuuroja en ole kokeillut ja luulen, että rakenne ei olisi minua miellyttävä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
20.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Yritin äsken tehdä vehnä"puuroa" eli vehnäjauhot sekasin veden kanssa. Pintasuolaus. Maistui aika paljolti vaan jauholta, äyks! Mutta... sekoitin omenan sekaan ja sokeria niin kyllä alas meni. Just semmoista limaista oli

Vehnässä onkin eniten tuota limaisuutta aiheuttavaa sitkoa.

Suosikkini on ohra.

Vierailija
8/13 |
20.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mitään voita pohjalle, mitä ihmettä. Oltu taas valion sivuilla vai, missä pinaattikeittokin tulisi tehdä tuolleen ja lyödä 50g voita 🙄

Juu ei. Pikkunokare jos on pakko. Maito kiehautetaan mihin sulatetut pinaatit sekoitetaan. Kiehautetaan. Lisätään vesi-jauhoseos, kiehautetaan. Ripaus sojeria, ripaus suolaa sekoitetaan, syödään tai jäähdytetään ja säilötään. Ei mitään 50g voita (!) tai jauhojen polttelua sinne pohjaan 🙄

Jonkun pitäisi koota sellainen Kootut älyttömyydet valion sivuilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
20.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruis- puolukkapuurohan on tunnettu perinneruoka.

Vierailija
10/13 |
20.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitten se on cuscusta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
20.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

"Limaisuus" tulee väärästä valmistustavasta: vesi ei kiehu täysillä, ennen kuin laitan jauhot sinne. Ja käytät liikaa jauhoja suhteessa veden määrään.

Vierailija
12/13 |
20.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

nyt rupes tekemään mieli suklaapuuroa. Arlan täysimaitoon tehtynä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
20.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

"Limaisuus" tulee väärästä valmistustavasta: vesi ei kiehu täysillä, ennen kuin laitan jauhot sinne. Ja käytät liikaa jauhoja suhteessa veden määrään.

Hmm kiitos vinkeistä.

Tuo vehnäpuuro. Onnistuuko muka sillä myös? Onko kokemusta

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kolme kaksi