HYI, ovat pilanneet Daim-suklaankin!!!
Ostin kaupasta pitkästä aikaa pari Daimia - ihmettelin, kun ei maistunut oikein yhtään miltään.
Ja kun tarkistin tuoteselosteen - tämäkin pilattu palmuöljyllä!!!
Kommentit (38)
Ostin sitten After eightiä, niin olipa todella eroa - eivät ole ainakaan vielä tuota ihanaa minttusuklaata pilanneet.
Jotain positiivista, ettei aina voi Fazeria haukkua...
Ihan hieno salaliittoteoria, mutta ihan sitä samaa se Dajm on aina ollut. Resepti ei ole muuttunut.
En minäkään tykkää palmuöljystä, coco, kookoksesta, kaakaopavuista (cacao pavuista tykkään), kookosvedestä.... ja muista k:lla alkavista ei ok maapallon asioista mutta en minä kyllä vihannutkaan toissa päivänä maraboun daim suklaalevyä 1,49€ tarjouksessa.
Onhan palmuöljy silti ikävä asia mikä ei lähde tällä eikä monella muullakaan konstilla tuosta vain kävelemään. Se on harmillista että on ihmisiä sokerista ja kookoksesta kuin ihmisten pitäisi olla tehtynä chilistä!
Ostin kanssa eilen Royalia ja aiemmin Pandan suklaalevyn.
Lopettaisivat palmuöljysuklaiden myynnin kokonaan. Aito suklaa voisi olla kallistakin, ostaisin vaan vähemmän, mutta valmistaja saisi silti about samat tulot.
Royal-suklaassa ei ole palmuöljyä ❤️
...Daimissa on ollut jo vuosikaudet palmuöljyä.
After eight on huonointa muutenkin
Vierailija kirjoitti:
Lopettaisivat palmuöljysuklaiden myynnin kokonaan. Aito suklaa voisi olla kallistakin, ostaisin vaan vähemmän, mutta valmistaja saisi silti about samat tulot.
Kysymys onkin että jos jalostetaan cacaon asiantuntijoiden toimeesta samaa suklaata mitä on parhaimmissa suklaakaakaopavuissa niin mitä ihmiset tekevät sillä kunnialla tässä mädässä ylikansoittuneessa ihmiskunnassa?
Resursseja kyllä on mutta onko kunnioitusta aitoa ja alkuperäistä kohtaan? Voitte nyt nähdä mitä maapallo on kuin esim. George Soroksella on näitä/noita suklaakaakaopapuja.... pahempiakin löytyy. Kasvatetaanko tälläistä Soroksen kaltaista "täydellistä ruumistumista" enemmän?
Vierailija kirjoitti:
...Daimissa on ollut jo vuosikaudet palmuöljyä.
uutinen sulle: Siinä on aina ollut palmuöljyä. Aina.
Vierailija kirjoitti:
Ostin sitten After eightiä, niin olipa todella eroa - eivät ole ainakaan vielä tuota ihanaa minttusuklaata pilanneet.
Piti googlata kun epäilin väittämääsi. Mutta totta se on, eivät ole tunkeneet sitä After Eightiin. On vain kaakaovoita ja voiöljyä.
Vierailija kirjoitti:
Lopettaisivat palmuöljysuklaiden myynnin kokonaan. Aito suklaa voisi olla kallistakin, ostaisin vaan vähemmän, mutta valmistaja saisi silti about samat tulot.
Fazerin sinisessä, pähkinäsuklaassa sekä vaaleassa ei ainakaan ole palmua.
Muissa levyissä valitettavasti on. Yllätyksenä tuli että myös siinä cruncy caramel 200 gramman levyssä on palmuöljyä.
No en ihmettele ettei After Eightissä ole palmuöljyä. Sehän on nykyään kallein suklaa mitä kaupasta saa. Meidän kaupassa se 200g minipaketti on 4 euroa. Vastaavat muut suklaat ovat 1-2e.
Ei palmuöljyä:
Fazerin sininen
Lähes kaikki Pandan suklaat
Royal
Brunberg tryffeli
Toblerone
Saatte jatkaa listaa....
Vierailija kirjoitti:
No en ihmettele ettei After Eightissä ole palmuöljyä. Sehän on nykyään kallein suklaa mitä kaupasta saa. Meidän kaupassa se 200g minipaketti on 4 euroa. Vastaavat muut suklaat ovat 1-2e.
Lindt on kalliimpi, 100 grammaa on 3,45€.
Lopettaisivat mieluummin nuo palmupaskat, kun tuottavat noita ja ihmiset saavat vain pahan mielen noista.