Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ruokaohjelmien inhottavimmat asiat -luetellaan niitä

Vierailija
20.01.2020 |

Minusta se on ällöä kun ihmiset huutavat ja puhuvat sylki lentäen ihan ruoka-annoksen tai ruokavalmistelujen päällä, eli se sylki laskeutuu suoraan ruuan päälle. Oikein pahaa tekee joka kerta.

Kommentit (21)

Vierailija
1/21 |
20.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maistetaan sormella tai sillä välineellä, millä sekoitetaan. Sitten ei vaan jatketaan kokkailua samoilla välineillä ja ilman pesuja.

Vierailija
2/21 |
20.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yksi bodattu ukko laitto ruokaa hihattomassa vaimarissa USA:n karsinnoissa. En varmaan olis edes maistanut... hiki vaan kiilteli ja lensi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/21 |
20.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Gordoni ällöttää jo läsnäolollaan. Tarvii itkettää ihmisiä epäonnistumisista.

Australian masterchef oli kiva kun siinä ei ketään haukuttu.

Vierailija
4/21 |
20.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jotkut kokit on niin hiukset valtoimenaan, vaikka kaikilla pitäisi olla myssyt päässä. Ja sitä sylkeä tosiaan tirskuu.

Vierailija
5/21 |
20.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Esim. Jamie Oliver (ja varmaan muutkin) kauhoo kädellä jotain öljyistä salaattisekoitusta tms. ja sitten alkaa samalla kätösellä aukoa uunin luukkua tai kaappien ovia tms. Samoin paskaiset astiat heitetään aina puolihuolimattomasti kaavittuina takavasemmalle. Kuka hitto siivoaa sen keittön?!?!!? Meillä tulis keppiä oikopäätä!

Ärsyttää myös se, kun kokkausohjelmissa aina muka kaikki tykötarpeet on mittailtu valmiiksi siisteihin läpinäkyviin lasikippoihin, josta ne sitten suurpiirteisesti kauhotaan tekeillä olevaan seokseen. Usein esim. sipulipaloista jää puolet vielä kupin reunoille?!? Kyllä kotikokki on sen verran nuuka, että tarpeita pilkotaan vain sen verran kuin ruokaan kuluu ja joka ainesosalle ei todellakaan sotketa erillistä kuppia.

Vierailija
6/21 |
20.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nää perus kokataan sormukset sormissa tai hiukset auki. Hyrrr.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/21 |
20.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Esim. Jamie Oliver (ja varmaan muutkin) kauhoo kädellä jotain öljyistä salaattisekoitusta tms. ja sitten alkaa samalla kätösellä aukoa uunin luukkua tai kaappien ovia tms. Samoin paskaiset astiat heitetään aina puolihuolimattomasti kaavittuina takavasemmalle. Kuka hitto siivoaa sen keittön?!?!!? Meillä tulis keppiä oikopäätä!

Ärsyttää myös se, kun kokkausohjelmissa aina muka kaikki tykötarpeet on mittailtu valmiiksi siisteihin läpinäkyviin lasikippoihin, josta ne sitten suurpiirteisesti kauhotaan tekeillä olevaan seokseen. Usein esim. sipulipaloista jää puolet vielä kupin reunoille?!? Kyllä kotikokki on sen verran nuuka, että tarpeita pilkotaan vain sen verran kuin ruokaan kuluu ja joka ainesosalle ei todellakaan sotketa erillistä kuppia.

Mitä? Kyllä meilläkin ruuanvalmistusastiat heitetään tiskialtaaseen ja koneeseen kokkailun jälkeen. Ja pilkotaan aineita eri kippoihin valmiiksi. Miksi ei. Meillä on tiskikone. Eikä yhtään itketä, jos sipulia jää yli tms.

Vierailija
8/21 |
20.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Esim. Jamie Oliver (ja varmaan muutkin) kauhoo kädellä jotain öljyistä salaattisekoitusta tms. ja sitten alkaa samalla kätösellä aukoa uunin luukkua tai kaappien ovia tms. Samoin paskaiset astiat heitetään aina puolihuolimattomasti kaavittuina takavasemmalle. Kuka hitto siivoaa sen keittön?!?!!? Meillä tulis keppiä oikopäätä!

Ärsyttää myös se, kun kokkausohjelmissa aina muka kaikki tykötarpeet on mittailtu valmiiksi siisteihin läpinäkyviin lasikippoihin, josta ne sitten suurpiirteisesti kauhotaan tekeillä olevaan seokseen. Usein esim. sipulipaloista jää puolet vielä kupin reunoille?!? Kyllä kotikokki on sen verran nuuka, että tarpeita pilkotaan vain sen verran kuin ruokaan kuluu ja joka ainesosalle ei todellakaan sotketa erillistä kuppia.

Mitä? Kyllä meilläkin ruuanvalmistusastiat heitetään tiskialtaaseen ja koneeseen kokkailun jälkeen. Ja pilkotaan aineita eri kippoihin valmiiksi. Miksi ei. Meillä on tiskikone. Eikä yhtään itketä, jos sipulia jää yli tms.

Meillä ei ole tiskikonetta. Mitäs aattelit asialle tehdä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/21 |
20.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se kun lihaa ja kalaa kutsutaan "proteiiniksi". 

Onko tosiaan näille "huippucheffeille" liian vaikeaa sanoa vain liha tai kala, ei luulisi.

Vierailija
10/21 |
20.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aikanaan oli trendikästä tehdä vaahtoja aineista, joita ei ennen vaahdoteltu. Ihan jees, jos tulos oli tuhti ja tiivis mousse. Mutta sitten kun tuotos oli vetinen, isokuplainen liru. Hyi helv... ja sitä annosteltiin pieni lusikallinen annokseen eli ihan kun kokki olisi kurlauttanut sylkiklimpin huonon asiakkaan ruokaan. Tuli välitön kakomisrefleksi kun joku otti lusikkaansa tuota tursua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/21 |
20.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Se kun lihaa ja kalaa kutsutaan "proteiiniksi". 

Onko tosiaan näille "huippucheffeille" liian vaikeaa sanoa vain liha tai kala, ei luulisi.

Ja sit kun ollaan nuorekkaita ja rentoja niin se on protsku.

Vierailija
12/21 |
20.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se kun esim. sanotaan beautiful chicken tai amazing broccoli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/21 |
20.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Se kun lihaa ja kalaa kutsutaan "proteiiniksi". 

Onko tosiaan näille "huippucheffeille" liian vaikeaa sanoa vain liha tai kala, ei luulisi.

Siinä yritetään häivyttää sitä tosiasiaa, että ruoka tehdään palastelluista eläimistä.

Vierailija
14/21 |
20.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun sanotaan että on helppo ja nopea valmistaa ja ainekset löytyy jokaisen kotoa ja kun löydät ohjeen niin mausteista on 5 km:n lista joista osasta ei ole koskaan kuullutkaan. Helppoa ja nopeaa... sellasta ei olekkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/21 |
20.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kai noissa ohjelmissa niitä ruokia syötäväksi tehdäkään, joten sama mitä sinne roiskuu. Roskiin heitetään ohjelman lopuksi.

Ilmastonmuutoksen ehkäisyn voisi aloittaa näistä ruokaohjelmista.

Vierailija
16/21 |
20.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Nää perus kokataan sormukset sormissa tai hiukset auki. Hyrrr.

Kaksi Lihavaa Ladyä...

Vierailija
17/21 |
20.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hiki. Sitä tippuu otsasta, jopa nenänpäästä, pyyhitään kämmenselkään ja hihaan ja liinaan jolla lopuksi siistitään lautasen reunat.

Vierailija
18/21 |
20.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Reilu suolan käyttö aina hämmentää - varsinkin jos on kyse tavallisesta arkiruoasta.

Vierailija
19/21 |
20.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tomi Björckin hesalainen puhetyyli.

Vierailija
20/21 |
20.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Maistetaan sormella tai sillä välineellä, millä sekoitetaan. Sitten ei vaan jatketaan kokkailua samoilla välineillä ja ilman pesuja.

Onhan nuo ällöjä, mutta esim. keitettävien ja paistettavien asioiden kohdalla ei oikeasti ole mitään väliä taudinaiheuttajien ja muiden mikrobien kannalta. Kuumassa ne kuolevat. Tuo ällötys on lähinnä mielikuvissa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kaksi kahdeksan