Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Minkälainen ihminen laittaa grilli- ja yleismaustetta ruokaansa ja öljyä pastan keitinveteen?

Vierailija
13.01.2020 |

Mahtaa tulla hyvää? Ja tietenkin lihaliemikuutioita unohtamatta!612

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
13.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä, hyvää tulee. Liemikuutioillakin maustetuista. Mitäs itse käytät?

Vierailija
2/16 |
13.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä sinä ap sitten laitat ruokiisi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
13.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En käytä grilli- enkä yleismaustetta. Kasvisliemikuutioita joskus. Pastan keitinveteen laitan aina valkosipulikynnen, oliiviöljyä ja suolaa.

Vierailija
4/16 |
13.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis itse en todellakaan jätä enää käyttämättä liemivalmistetta, käytän niitä Fond du Chef -hyytelöitä. Pitkään nyrpistin niille nokkaani mutta tajusin että piru vie kun saa hyvää yksinkertaisesta ruuasta kun sellasen nökön sulattelee sekaan. Ja viimeksi pari päivää sitten heitin jauhelihan sekaan jauhelihamaustetta, kun siinä näytti olevan niitä mausteita mitä olisin muutenkin ollut laittamassa ruokaan.

5/16 |
13.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hieno.

Vierailija
6/16 |
13.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varmaan aika monikin ja sehän sua vituttaa 🖕

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
13.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En käytä grilli- ja yleismaustetta enkä lihaliemikuutioita, mutta jos pastavesi uhkaa kuohua yli kattilan laitojen, laitan sinne tipan öljyä. Se vähentää kuohumista.

Vierailija
8/16 |
13.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sellainen ihminen, joka haluaa tehdä niin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
13.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Monikin laittaa vaikka mitä mausteita ruokaansa, eikä se kuulu muille vähääkään.

Vierailija
10/16 |
13.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Öljyn laittamisesta pastan keitinveteen on montaa mielipidettä, puolesta ja vastaan.

Myös jopa kokkien kesken.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
13.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En käytä grilli- ja yleismaustetta enkä lihaliemikuutioita, mutta jos pastavesi uhkaa kuohua yli kattilan laitojen, laitan sinne tipan öljyä. Se vähentää kuohumista.

Ai niin, millainen ihminen! Minä olen 50v nainen, joka vihaa kokkaamista, mutta kokkaa silti.

Vierailija
12/16 |
13.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Reman halpisgrillimauste (Norjasta) on aika hurjaa. Sisältää suolaa, paprikaa, kelta- ja valkosipulia, mustapippuria, inkivääriä, chiliä, sokeria, korianteria ja selleriä. Siinä kaikki.

Niin ja mä olen nelikymppinen umpihippi. Keitän liemet itse.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
13.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihaliemen keittäminen ja marjahillojen tekeminen itse aivan turhaa nykyisin.

Pakasteena saa kotimaiset marjat  ja lisäaineettomia ja vähäsuolaisia liha-ja kasvisliemikuutioita saa myös kaupoista.

Vierailija
14/16 |
13.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tällainen perusinssi, koska mä voin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
13.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varmasti samaiset ihmiset jotka ostavat vaikkapa valmiiksi suojattuja ja marinoituja lihatuotteita kaupasta.

Vierailija
16/16 |
13.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suolattuja siis.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kolme viisi