Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Miksi pakastepitsat maistuvat ihan erilaisilta kuin "oikeat" pitsat?
22.12.2019 |
Miten se pohja voi olla niin erilainen vaikka kummassakin pääasiassa vehnää?
Kommentit (5)
Söin just tänään Grandiosan pizzan ja mietin ihan samaa. Ei uskoisi että kyseessä pitäisi olla sama tuite kuin pizzeriassa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Siitä on muutama vuosi kun on tullut pakastepizzaa tullut syötyä, mutta silloin pisti silmään täytteiden väheys. Tuntuu että mikropizzatkin ovat parempia.
Pizzapaikoissa niihin lisätään usein räkäklimppi antamaan makua ja kuohkeuttamaan taikinaa.
Ei kyllä täälläpäin pizzerioissa varmasti käytetä mitään kaupan pakastepizzoja. Pohja tehdään itse ja paistetaan pannulla.
Tehtaassa lisätään kaikkea saastaa siihen ja paistotekniikassa on eroa. Se riittää.