Menisitkö pihviravintolaan, jossa pihvin paistaa asiakas itse?
Olen törmännyt ulkomailla muutamaan otteeseen tilanteeseen, jossa pihvitilaus toteutetaankin niin, että eteen tuodaan 400 asteinen laavakivi, jonka päällä saa itse paistaa pihvin mieleisekseen henkilökunnan avustaessa. Kuulostaako kivalta?
Kommentit (9)
Mieluummin paistaisin pihvini itse himassa.
En, koska en osaa paistaa pihviä. Se on aina joko liian raaka tai liian kypsä.
Koska nämä ovat olleet erittäin suosittuja paikkoja ja itse miettinyt vain, että tällainen ei kyllä ole suomalaisten juttu yhtään.
Ap
No en tod. Liitistä ostan 20 pihviä samalla hinnalla ja paistan kotona.
En menis. Mä olen huono pihvin paistaja ja sen takia käyn syömässä ammattilaisten paistamia.
Muistan, että joskus tuotiin Martinassa (vuonna kivi ja kuokka siis) pöytään pieni tuli kuuma pannu ja siinä se pihvi sihisi just käännettynä. Olisi pitänyt itse ottaa pois oman kypsyyden mukaan. No, ylikypsäksikän se meni, kun tarjoilija unohti tuoda lautasen.. siitä tuli kuumalla pannultako mun olisi se pitänyt syödä.
Kuulemma oma moka.
Mä olen kokeillut tuollaista Portugalissa jo vuonna 2000. Mä tykkäsin :)
Mä maksan palvelusta. En mä sinne tiskaamaankaan jäisi vaikka konseptiin kuuluis. Ei kiitos.
Kuulostaa kamalalta.