Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä (suomalaisesta) normaalikaupasta saatava juusto on mielestäsi paras?

Vierailija
12.11.2019 |

Miksi? Käytätkö juustoa herkutteluun, leivän päälliseksi tai ruokaan? Mihin ruokaan, jos käytät ruokaan? Sissijuusto-mukahauska-"vitsit" eivät kiinnosta.

Kommentit (58)

Vierailija
1/58 |
12.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mustapekka

Vierailija
2/58 |
12.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse käytän juustoa noihin kaikkiin edellämainittuihin. Tykkään voimakkaan makuisista juustoista esim emmentaalista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/58 |
12.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keisarinna on paras.

Vierailija
4/58 |
12.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juustoportin brandy-pähkinäjuusto on ihan jees. Herkutteluun muiden juustojen, viinirypäleiden, viinin tms kanssa.

Vierailija
5/58 |
12.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Musta emmental. Sekä herkutteluun, että ruokaan.

Vierailija
6/58 |
12.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aura-juusto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/58 |
12.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koskenlaskija ruuanlaittoon.  Homejuustot herkutteluhetkiin.

Vierailija
8/58 |
12.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kovat juustot: Emmental, Edam, Gouda, Cheddar

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/58 |
12.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vanhempi Salaneuvos ja Ritari ovat mielestäni ihan jees ja ihan leivänpäällisenä käytän. Myös toi Keisarinna oli muistaakseni hyvä. Suurin osa suomalaisista juustoista tuntuu tosi mauttomilta ja kumisilta kun Tanskassa asuessa tottui voimakkaampiin juustoihin :/

Vierailija
10/58 |
12.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juuston makuun muuten tottuu, alussa voi olla pahaa mutta kohta maistuu hyvälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/58 |
12.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Manchego! Ja muutkin kovat lammasjuustot. Hedelmien tai hillon kanssa herkuttelen.

Vierailija
12/58 |
12.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lidlin mozzarella, syön sellaisenaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/58 |
12.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Italialainen burrata eli kermamaisempi mozzarella on suussasulavan ihanaa tomaattien, basilikan,balsamiviinietikan ja oliiviöljyn kanssa. Onneksi tätä herkkua saa Espoon Mankkaan K-Supermarketista! 

Vierailija
14/58 |
12.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Peruskäytössä Arlan Hillitön Gouda :D Menee pääosin ruisleivän päälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/58 |
12.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki Gruyeret meinaavat viedä tajun! Aaaah!

Mieluiten sellaiset hyvin kypsytetyt, joita voi ostaa markettien juustotiskiltä paloiteltuina.

Vierailija
16/58 |
12.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itse käytän juustoa noihin kaikkiin edellämainittuihin. Tykkään voimakkaan makuisista juustoista esim emmentaalista.

Mistä lähtien emmental on ollut voimakkaan makuista? Itsekin pidän voimakkaan makuisista juustoista. Siksi en usein emmentalia syökään vaan esimerkiksi parmesania tai homejuustoja kuten stiltonia tai roquefortia.

Vierailija
17/58 |
12.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Prismasta ostan aina gruyerea. Huippuhyvää

Vierailija
18/58 |
12.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valion Oltermanni leivän kanssa.

Vierailija
19/58 |
12.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ranskalainen savuraclettejuusto oli ihan parasta, tietääkö kukaan saako sitä enää mistään?

Lämmitetään raclettegrillissä ja kaadetaan kastikkeena ruuan päälle. Alle keitettyjä perunoita, paistettuja herkkusieniä, pikkukurkkuja, parmakinkkua, bresaolaviipaleita ja hillosipuleita.

Citymarketista ja K-Marketeista sai joskus.

Vierailija
20/58 |
12.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Itse käytän juustoa noihin kaikkiin edellämainittuihin. Tykkään voimakkaan makuisista juustoista esim emmentaalista.

Mistä lähtien emmental on ollut voimakkaan makuista? Itsekin pidän voimakkaan makuisista juustoista. Siksi en usein emmentalia syökään vaan esimerkiksi parmesania tai homejuustoja kuten stiltonia tai roquefortia.

Emmental on Oltermanniin verrattuna voimakasmakuinen juusto.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yhdeksän kuusi