Pesin liesituulettimen rasvasuodattimen
... enkä saa sitä takaisin paikoilleen. Voinko käyttää hellaa tilapäisesti ilman suodatinta?
Kommentit (10)
Vierailija kirjoitti:
Voit.
Oletko varma? Ap
Normaalia keittämistä ja uuninkäyttöä ei estä.
Älä ala käristää mitään rasvaista paistinpannulla.
Liesituuletin ja hella ovat ihan erilliset laitteet. Tietysti voi käyttää hellaa, vaikkei koko liesituuletinta olisi edes olemassa.
Vierailija kirjoitti:
Liesituuletin ja hella ovat ihan erilliset laitteet. Tietysti voi käyttää hellaa, vaikkei koko liesituuletinta olisi edes olemassa.
Ehkä jopa perempi jättää liesituuletin käyttämättä siihen asti että saa suodattimen paikoilleen, ettei ime rasvaa horvistoon. En kyllä ymmärrä että mikä ongelma siinä takaisin laittamisessa voi olla.
Suodattimen idea on estää rasvan pääsy hormiin. Päivän tai kahden käytöllä ei ole mitään merkitystä onko suodatin siinä vai ei.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Liesituuletin ja hella ovat ihan erilliset laitteet. Tietysti voi käyttää hellaa, vaikkei koko liesituuletinta olisi edes olemassa.
Ehkä jopa perempi jättää liesituuletin käyttämättä siihen asti että saa suodattimen paikoilleen, ettei ime rasvaa horvistoon. En kyllä ymmärrä että mikä ongelma siinä takaisin laittamisessa voi olla.
En itsekään tajuu. Sen pitäisi loksahtaa paikoilleen yhdestä kohdasta vääntämällä. Asiaa vaikeuttaa se että toinen käteni ei toimi kunnolla.
Ehkä en nyt sitten paistamaan jauhelihaa.Ap
Paina takareunaa vasten ja loksauta etureuna ylös eli kiinni?
Vierailija kirjoitti:
Paina takareunaa vasten ja loksauta etureuna ylös eli kiinni?
Onnistuin! Jopa yhdellä kädellä. Noh, ehkä tästä keskustelusta on joskus hyötyä jollekin.
Vierailija kirjoitti:
Suodattimen idea on estää rasvan pääsy hormiin. Päivän tai kahden käytöllä ei ole mitään merkitystä onko suodatin siinä vai ei.
Riippuu vähän minkälainen rasvakeitin siinä on alla ja minkälaisessa käytössä. Harvemmalla kuitenkaan on teollisuussarjan keitintä jatkuvasti päällä kotonaan.
Noita suodattimia käytetään ettei sinne hormiin kerry rasvaa koska sitten jos kertyy niin jossain tilanteissa se rasva saattaa leimahtaa palamaan. Ravintoloissa tai ammattikeittiöissä nuo on suurempi riski kuin kotona mutta silti parempi ottaa varman päälle kuin polttaa talo hölmöyttään.
Voit.