Miksi terveellinen ruoka pierettää?
Kunnon kebumättö ei pieretä lainkaan. Joutuu valita joko pahan hajun tai korkean kolesterolin.
Kommentit (10)
Ruoka on sinulle sopimatonta, jos pierettää.
Sanoppa muuta. Ei sovi mm. ruisleipä, sipuli, mikään kaali (parsa, kerä, kesä), sitrushedelmät. Ja arvata saa, kuulenko vieläkin keski-ikäsenä tollojen juttuja "tarvitset vaan siedätystä, kyllä vatsa tottuu, onko kasvatettu nirsoksi hehehe).
Mulla päinvastoin! Harvoin syödyt mätöt, sipsit ym rasvainen ja suolainen saa suoliston aivan hätätilaan, normaali kasvispainotteinen ruoka ei. Omalla kohdallani ainakin sanoisin että tottumus kysymys.
Mitä terveellisempi ruoka sitä pierettävämpää se on. Joskus oli aiheesta tutkimuskin. Muistaakseni liittyi suoliston bakteereihin, jotka käsittelevät terveellisen (yleensä paljon kasviksia jne) ruuan ja roskaruuan (yleensä paljon sokeria ja rasvaa) eri tavoilla.
Vierailija kirjoitti:
Mitä terveellisempi ruoka sitä pierettävämpää se on. Joskus oli aiheesta tutkimuskin. Muistaakseni liittyi suoliston bakteereihin, jotka käsittelevät terveellisen (yleensä paljon kasviksia jne) ruuan ja roskaruuan (yleensä paljon sokeria ja rasvaa) eri tavoilla.
Okei, mua eniten pierettää olut😄
Suoliston bakteerit syövät kuitua ja tuottavat samalla kaasua.
Terveellinen ruoka tuhoaa ilmaston!
Perse varoittaa, että ÄLÄ SYÖ SITÄ!