Uskallatko käyttää pakastemarjoja ilman
kiehautusta? Itse en, en vaan keksi miten ne saisi säilymään niin että voisi vielä esim. jogurtin kanssa syödä eikä olisi ihan velliä. Vinkkejä otetaan vastaan.
Kommentit (10)
Tee marjakiisselia :) Hyvaa myos puuron kanssa tai ihan sellaisenaan :)
Niin kiisseli vois olla yks vaihtoehto :)
Joo ja tilastojen mukaan joskus harvoin noro tullu myös kotimaisista, joten siks kiehautus houkuttelee 8D
AP
No uskallan. Näin on menty 48 vuotta ilman mitään seurauksia.
Ulkomaalaiset vadelmat pitää kiehauttaa. Muita ei tarvitse kuumentaa. Näin opetetaan tuleville ravintolakokeille koulussa.
Pesen ne fairylla puhtaiksi. Ei tarvitse kiehautaa.
Mä uhkarohkeana syön niitä ulkolaisia vadelmia niin etten kiehauta. Toistaiseksi ei ole mitään tullut eikä toivottavasti tulekaan.
Lapsille en sentään ulkolaisia vadelmia tarjoile enkä niitä nyt kovin usein osta.
Monesti kyllä ostan kotimaisia marjoja ja niitä nyt en ainakaan kiehauta kun en ulkolaisiakaan...
Vierailija kirjoitti:
Mä uhkarohkeana syön niitä ulkolaisia vadelmia niin etten kiehauta. Toistaiseksi ei ole mitään tullut eikä toivottavasti tulekaan.
Lapsille en sentään ulkolaisia vadelmia tarjoile enkä niitä nyt kovin usein osta.
Monesti kyllä ostan kotimaisia marjoja ja niitä nyt en ainakaan kiehauta kun en ulkolaisiakaan...
Pliis, ala ainakaan opeta lapsillesi sanaa "ulkolainen". Sita ei nimittain ole olemassakaan. Se on "ulkomaalainen" tai "ulkomainen", mutta ei koskaan "ulkolainen".
Sori, oli pakko tulla sanomaan kun onnistuit kayttamaan kolme kertaa vaarin samassa viestissa...
Toki uskallan. Ihan sama mistä ne marjat on, ihan ilman mitään kiehautuksia syön.
Ostan vain kotimaisia, ja niitähän ei tarvi mitään kiehautella.
Ulkomaalaisia ostin joskus nuorena ja vähävaraisena, ja kaikille aina sanoin että on ihan p*skaa että niistä mitään tulee vaikkei kiehauta, ei ole koskaan tullut. No, sitten kerran tuli ihan järkyttävä norotauti, ja sen jälkeen kyllä on ulkolaiset marjat jäänyt kauppaan.