Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi jauhelihakastiketta ei tarjoilla ravintoloissa mediumina?

Vierailija
13.04.2019 |

Jos kerta pihvinkin pysyy tilaamaan mediumina - miksi se ei muka onnistu jauhelihakastikkeella? Spaghetti bolognese maistuu paljon mehukkaammalta mediumina kuin läpeensä kypsänä ja onnistuu kotona amatöörikokilta, mutta ei ammattilaiselta ravintolassa...

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
13.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

huutonaurua! ai että mä rakastan tän palstan huumoria! olette ihania siskot! naisten huumori on niin hauskaa! ihanaa, nauran vedet silmissä! sain taas naisvoimaa tähän päivään! ihanat naiset! 

Vierailija
2/3 |
13.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

eilen tartarpihvin kotona tehneenä... nam! Kiitos tästä ajatuksesta.

Jauheliha pannulle, kastikkeet perään, lämmitys.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
13.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvä puoli siinä olisi että jos käytetään sikaa siinä niin saat trikiinin ja eläinlääkäri kieltää sinun lihasi syönnin sen jälkeen.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kolme kaksi