Lue keskustelun säännöt.
Punaviinin lisääminen ruokaan jos ei muuten pidä viinistä
06.03.2019 |
Eli onko järkee vai ei? Joihinkin ruokiin tuo tuntuu kuuluvan, esim. pasta bolognese. Ja kyllä tiedän, että ilmankin voi tehdä, mutta tuoko viini kokonaisuuteen jotain niin erikoista, että kannattaisi kokeilla?
Kommentit (3)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mä en voi sietää mitään viinejä juotuna, mutta tykkään hirveästi esim. valkoviinistä risotossa ja punaviinistä esim. juuri siinä bolognesessa. Kyllä ne musta tuo sellaista makua ettei sitä oikein voi muulla kunnolla korvata (vaikka ilmankin voi tehdä hyvää ruokaa, mutta ei se kuitenkaan ole sama asia).
En ole koskaan tykännyt juoda mitään viiniä enkä ylipäänsä juo mitään alkoholia. Käytän kuitenkin ruuanlaitossa puna- ja valkoviiniä ja likööreitä jälkkäreissä ja leivonnaisissa. Risotto ei olisi mitään ilman valkoviiniä, karitsaa ja poroa haudutan punaviinissä, tiramisuun lisään amarettoa, sacherkakkuun laitan vähän hedelmäistä likööriä ja päärynöitä liekitän rommilla. On vaikutusta makuun.