Voiko mikrossa kypsentää jauhelihan
Kommentit (12)
No kokeile ja kerro sitten, kuinka kävi.
Voi. Siitä tulee aika paljon nesteitä ulos, ja se jää valjun väriseksi, eikä siihen tule samaa makua kuin pannulla ruskistaessa kun karamelisoituminen jää pois, mutta kypsyy se.
Tarkistas pakkauksesta vielä ettei oo kummiskaan jauhenlihaa, koska nyt on tullu vuoden alusta uudet jauhenlihan pesusuositukset mitkä pitää ottaa huomioon ennen mikroilua
Kypsyy vaan ei ruskistu. Ellei köntsää kääntele välillä niin saattaa palaa reunoista koppuraksi, jonka käsittelyyn tarvitaan työkaluja.
Ai sitä kaasutettua teollisuusjauhelihaa, heittäisin sen heti roskiin!
Kyllä se kypsyy, mutta karmeaa siitä tulee.
Tosi hyvää tulee mikrossa,kaataa sen irronneen nesteen vaan pois ja pilkkoo.
Hommaa nyt vaan se paiatinpannu, pösilö...
No hitto miks ei!