Lue keskustelun säännöt.
Miksi toisten tekemä ruoka maistuu (yleensä) paremmalta?
Kommentit (3)
Oisko siinä se että kun ite laittaa ruokaa niin siinä tulee maisteltua ja naposteltua samalla ja sitten ei ole ihan niin kiljuva nälkä kun ruoka on valmista. Kun toinen henkilö laittaa ruoan, joutuu odottelemaan ja siinä ehtii jo asennoitua, että nälkä on tulossa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ei välttämättä pidä paikkaansa, ainakin mun tekemä ruoka on parempaa kuin toisten tekemä
no vihdoin!
Tuossa toinen ketju, jossa pohditaan ovatko "äiti-tytär samanlaisia" aihetta.
En ole hiffannut itsestäni montaa piirrettä, jotka samoja. Mutta nyt keksin siis.
Tätä äitikin aina sanoi.
Ja kyllä, toisen laittama on vaan parempaa.
(Tää on ehkä universaali ilmiö, eikä äiti-tytär osastoa... )