Lue keskustelun säännöt.
Pakastinkalan paistaminen pannulla ja väri vs. lämpötila
13.12.2018 |
Listeria tuhoutuu jossain 75, en jaksa tarkistaa. Kun ottaa pakastimesta kalan ja tuppaa sen pannulle (joo, en sulata) niin mistä tietää, että sisin punainen osa on saavuttanut 75 lämpötilan?
Kommentit (4)
Paistotulos on kyllä surkea jos jäisenä raa’an kalan paistat.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Paistotulos on kyllä surkea jos jäisenä raa’an kalan paistat.
Tykkään itse, minun suuhun ja mahaanhan se menee, että älä huoli.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Paistotulos on kyllä surkea jos jäisenä raa’an kalan paistat.
Tykkään itse, minun suuhun ja mahaanhan se menee, että älä huoli.
Mistä tykkäät siinä
Minä tiesin sen vatsallani jo ennakkoon!