Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko kotipizzalaisia paikalla

Vierailija
10.11.2018 |

Eli siis kokemuksia kyseisessä yrityksessä työskenteleviltä/työskenneiltä kaipaisin? Oliko paikka mukava ilmapiiriltään, perehdytettiinkö kunnolla ja vastasivatko työtehtävät sovittua?:)
Erityisesti kiinnostaa, onko mahdollisesti Seinäjoen Hyllykallion kotipizzeriasta kokemusta, paikkaan on ollut nyt useaan otteeseen pitkin loppukesää ja syksyä haku auki ja hakuaikaa on aina jatkettu...saa vähän epäilemään onko paikassa joku vikana ja viihdytäänkö siellä

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up

Vierailija
2/8 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kotipizzat ovat eri yrittäjien, joten niitä ei voi oikein verrata.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kotipizzat ovat eri yrittäjien, joten niitä ei voi oikein verrata.

Sama konsepti kuitenkin

Vierailija
4/8 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuinka tiukka ketjuohjaus on, koska joissain paikoissa fetajuusto on kumikuutioita (ei hyvä) ja joissain murusia (hyvää).

Vierailija
5/8 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kotipizzat ovat eri yrittäjien, joten niitä ei voi oikein verrata.

Sama konsepti kuitenkin

Kuitenkin ihan eri työpaikat, työkaverit ja esimiehet.

Vierailija
6/8 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oon ollut kahdessa kotipizzassa töissä, työilmapiiri oli toisessa todella hyvä ja toisessa aivan huono. Eli riippuu kyllä sitten niin täysin ravintolasta. :D  Itse sain hyvän perehdytyksen koska olin ensin harjoittelussa. Työtehtävät nyt on mitä ne on, pizzat jos kämmää eikä ole riittävän nopea niin  saa sitten ne kassa-/tarjoilijahenkilön tehtävät ainoastaan. Eli kannattaa opetella pizzan leipominen ja paistaminen hyvin heti alkuun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kuinka tiukka ketjuohjaus on, koska joissain paikoissa fetajuusto on kumikuutioita (ei hyvä) ja joissain murusia (hyvää).

Samaa juustoa se kai kaikkialla on, mutta joissain paikoissa ohjeena on leikata kuutioiksi ja joissain paikoissa taas vaan murustaa.

T. 6

Vierailija
8/8 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kuinka tiukka ketjuohjaus on, koska joissain paikoissa fetajuusto on kumikuutioita (ei hyvä) ja joissain murusia (hyvää).

Samaa juustoa se kai kaikkialla on, mutta joissain paikoissa ohjeena on leikata kuutioiksi ja joissain paikoissa taas vaan murustaa.

T. 6

No kyllä ne mun mielestä maistuikin ihan erilaisilta.