Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Fazer Geisha konvehti maistuu erilaiselle kuin ennen?

Vierailija
26.10.2018 |

Hyhhyh, enhän mä pysty edes syömään näitä! 🤢 Maistuvat tunkkaiselle ja pelkälle sokerille. Ja ihan tuliterä rasia siis kyseessä, ei mitään vanhoja. En tiedä onko sitten mun makuaistiin tullut jotain vikaa, tai olenko syönyt tässä aiemmin jotain mikä vaikuttaa nyt siihen... mutta joo, hyi hitto miten pahaa ”suklaata”.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
26.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onkohan palmuöljy syynä.

Vierailija
2/8 |
26.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

En muistanutkaan tota palmuöljyhommaa. Yök miten paha olo tuli näistä konvehdeista, Bläärghhh!!! 🤮 ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
26.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et oo vissiin sitten syönyt niitä moneen vuoteen? Koska ne on ollut samanlaisia jos useamman vuoden.

Vierailija
4/8 |
26.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tällaista kuraa viitsi antaa edes lasteni syödä, roskiin lentää! Ja Fazerin konvehtien ostaminen loppuu meillä tähän. Suositelkaa oikeesti hyviä suklaakonvehteja? Ap

Vierailija
5/8 |
26.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostin eilen kaksi patukkaa, Fazerin sinisen ja geishan, kun oli kimppatarjouksessa. En ole noita suklaapatukoita syönyy ainakaan pariin vuoteen. Se Geisha itse asiassa maistui minusta hyvälle tavalliselle Geishalle, mutta hyi yök se sininen patukka 🤢

Tarkistin, niin yllättäen geishassa oli palmuöljyä, mutta sinisessä ei?? Onko mun makuaisti ihan päin mäntyä vai mikä on :D Koska se sininen patukka oli oikeasti todella kuvottava, vaikka ennen siitä pitänytkin.

Vierailija
6/8 |
26.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Palmuöljyä käytetään, koska se saadaan mauttomaksi. Siitä sitten ei voi tunnistaa. Koostumuksesta ehkä voi. Ja jos käytettäisiin neitsytpalmuöljyä, niin siinä olisi väri- ja maku"virhe", mutta sitä ei olla kuumenettu, joka aiheuttaa palmuöljyn terveyshaitat verrattuna kookosöljyyn. Samat haitat tulee kaikista öljyistä kuumennettuna.

Muuten palmuöljy on koostumukseltaan lähellä kookosöljyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
26.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Palmuöljyä käytetään, koska se saadaan mauttomaksi. Siitä sitten ei voi tunnistaa. Koostumuksesta ehkä voi. Ja jos käytettäisiin neitsytpalmuöljyä, niin siinä olisi väri- ja maku"virhe", mutta sitä ei olla kuumenettu, joka aiheuttaa palmuöljyn terveyshaitat verrattuna kookosöljyyn. Samat haitat tulee kaikista öljyistä kuumennettuna.

Muuten palmuöljy on koostumukseltaan lähellä kookosöljyä.

Sekavasti kirjoitettu, koska kuuntelin A-talkkia samalla. Kaksi ajatusta mahtuu päähän, mutta ulosanti kangertelee.

Vierailija
8/8 |
26.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Palmuöljyä käytetään, koska se saadaan mauttomaksi. Siitä sitten ei voi tunnistaa. Koostumuksesta ehkä voi. Ja jos käytettäisiin neitsytpalmuöljyä, niin siinä olisi väri- ja maku"virhe", mutta sitä ei olla kuumenettu, joka aiheuttaa palmuöljyn terveyshaitat verrattuna kookosöljyyn. Samat haitat tulee kaikista öljyistä kuumennettuna.

Muuten palmuöljy on koostumukseltaan lähellä kookosöljyä.

Sekavasti kirjoitettu, koska kuuntelin A-talkkia samalla. Kaksi ajatusta mahtuu päähän, mutta ulosanti kangertelee.

Mitä? En saanut selvää.