Lidlin paistopisteen leipäpussit kuivattavat leivät huoneenlämmössä alle vuorokaudessa
Tiedä sitten, onko muissa liikkeissä erilaisia pusseja.
Kommentit (22)
On erilaisia, koska Lidlin pussit on kokonaan maatuvia.
Ainoastaan ilmatiivit pussit,rasiat pitää ne kunnossa.
Vierailija kirjoitti:
Syökää pois ne.
Leipäpussit...?
Eikös ne paistopisteiden tuotteet ole muutenkin tarkoitus syödä tuoreena, eikä säilöä pidemmäksi aikaa?
Eihän ne mitään tuoreita ole muutenkaan.
Paperipussit kuivattavat leivät. Sen takia kaupoissa leipä on muovipusseissa. Paistopisteissä on paperipussit, koska ne on yleensä tarkoitus syödä tuoreena. Siirrä leipä muovipussiin, jos meinaat säilöä sen kauemmin.
Minä laitan ne kotona pusseihin. Ei niitä kyllä ole tarkoitus heti syödä mitä sieltä ostaa. Tänään aamulla kävin. Ostin riisipiirakoita, sämpylöitä ja pari patonkia. Kun laittaa kotona pusseihin , säilyvät hyvin. Esim, riisipiirakat yöksi jääkaappiin.
Vierailija kirjoitti:
Eihän ne mitään tuoreita ole muutenkaan.
Vuoden vanhasta pakastetaikinasta paistettu. :D:D
Olen laittanut ne pusseineen kolmen litran pakastepussiin. Välillä olen avannut muovipussin joksikin aikaa, että ei kaikki rapeus häviä. Toisaalta ne riisipiirakat kannattaa säilyttää jääkaapissa.
Minäpäs olenkin viisas ja tajuan ottaa hedelmäosastolta muovipussin johon laitan paistopisteen tuotteet! MOT
Siinähän niitä on muovipusseja paistopiteen vieressä vihannestiskissä.
Ota h*mo siitä, äläkä äkise täällä tyhjänpäiväisyyksiä
Ostin sieltä kerran leipää, ja nyt tiedän, et se oli viimeinen kerta myös!
Ärsytti sama juttu juuri tänään. Eilen ostin muutaman sämpylän Lidlin paistopisteeltä ja tänään aamupalalla ne olivat jo ihan kovia.
Jos ne laittaa muovipussiin, tulevat päältäkin ihan pehmeiksi vaikka olisi kiva että olisivat päältä rapeita niin kuin kuuluukin.
Leipä kuuluu syödä heti, eikä viikon päästä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eihän ne mitään tuoreita ole muutenkaan.
Vuoden vanhasta pakastetaikinasta paistettu. :D:D
Tämä koskee kaikkia muidenkin kauppojen paistopisteitä. Ne taikinat on pakastettu jopa vuosi aikaisemmin. Ei tämä mikään uusi asia ole. Säilyyhän ne pakasteet, mutta turha on puhua "tuoreesta"
Ei kai kukaan luule, että paistopiste tarkoittaa jotain leipomoa. Kyllä minäkin voisin laittaa ylimääräiset pullat raakana kotona pakkaseen ja paistaa tarpeen mukaan kypsiksi.
Vierailija kirjoitti:
Leipä kuuluu syödä heti, eikä viikon päästä.
Ei välttämättä, hyvä ruisleipä on parhaimmillaan kuivana ja "vanhana"
Samanlaisia ainakin Prismassa. Kannattaa siirtää ne kotona parempiin pusseihin.