Oon aina tykänny pekonista mutta jotenkin meni maku siihen kun sain tietää sen olevan possun nahkaa.
Jotenkin ällöttävä ajatus syödä jonkun eläimen nahkaa, hyhhyhh... 🤢
Kommentit (10)
Pekoni ei ole nahkaa, mutta possun nahka hyvin kypsennettynä on herkkua.
Kylkeä se on, ei nahkaa.
Nahkaa käytetään kamaraemulsioon, josta tehdään makkaroiden täyteainetta.
Onko siinä nahassa vielä karvat hyvin esillä?
Pekoni on savustettua ja suolattua (ja paistettua) sian kylkeä
Ei ole pekoni nahkaa. Nahka on kamaraa eli kerro tietolaarillesi uusimmat uutiset.
Eikö olekaan? Huh, no sitten voin edelleen syödä sitä. 👍 Ap
Kukahan sulle tuollaista on väittänyt? Ja ennen kaikkea et kai oikeasti ole niin sinisilmäinen hölmö, että uskoit? Pekoni ei todellakaan ole nahkaa vaan ihan sian lihaksesta otettua. Jos syöt possupihvejä niin samaa tavaraa eri paketissa.
Se on sian esinahkaa, kyllä mä tiedän.
Ei pekoni ole nahkaa.