Ravintolalounaat ja kalorien laskeminen.. Apua!
Työssäni syön lähes päivittäin asiakkaiden kanssa ravintoloissa. Nyt olisi tarkoitus laihduttaa. Onko jollain kokemusta asiasta? Noutopöytien kanssa vähän helpompi arvioida määriä ja valita terveellisempiä syömisiä, mutta annoslounaat ovat tosi haastavia.. Miten olette arvioineet määriä?
Kommentit (2)
Vierailija kirjoitti:
Ei niitä kaloreita kannata laskea!
Valitse annoslounaissa aina keitetty peruna, runsaasti muita kasviksia lisäkkeinä. Valitse kalaa. Koska ruokasi on valmiiksi annosteltu lautaselle, voit jättää osan lautaselle, se ei ole etikettivirhe. Eli vaikkapa sen rasvaisen kastikkeen.
Jätä jälkiruoka väliin, korvaa kahvilla. Älä koske leipään, ehkä pieni pala keiton kanssa.
Nykypäivän lounailla ei onneksi enää juoda alkoholia.
Noutopöydästä valitset järkevästi, ja syöt kaiken mitä olet lautasellesi ottanut.
Tässä tyhjentävä vastaus, ketju voidaan päättää tähän.
Ei niitä kaloreita kannata laskea!
Valitse annoslounaissa aina keitetty peruna, runsaasti muita kasviksia lisäkkeinä. Valitse kalaa. Koska ruokasi on valmiiksi annosteltu lautaselle, voit jättää osan lautaselle, se ei ole etikettivirhe. Eli vaikkapa sen rasvaisen kastikkeen.
Jätä jälkiruoka väliin, korvaa kahvilla. Älä koske leipään, ehkä pieni pala keiton kanssa.
Nykypäivän lounailla ei onneksi enää juoda alkoholia.
Noutopöydästä valitset järkevästi, ja syöt kaiken mitä olet lautasellesi ottanut.