Hyvä suklaamoussen ohje haussa
kerro omasi? Mielellään jotain appelsiinia joukossa.
Kommentit (4)
Vierailija kirjoitti:
Sulata vesihauteessa tai mikrossa tummaa suklaata 1-2 levyä tai levy tummaa ja levy maitosuklaata.
Huolellisesti pestyn (luomu-) appelsiinin kuorta.
Valkuaisvaahtoa neljästä kananmunasta.
Vispattua kermaa 2 dl kermapurkista.
Sulata suklaa ja anna jäähtyä. Lisää kermavaahto ja appelsiininkuoret. Sekoita varovasti joukkoon marenkivaahto. Jäähdytä jääkaapissa.
Tärmennys: appelsiininkuoriraaste tai -rouhe.
Vierailija kirjoitti:
Sulata vesihauteessa tai mikrossa tummaa suklaata 1-2 levyä tai levy tummaa ja levy maitosuklaata.
Huolellisesti pestyn (luomu-) appelsiinin kuorta.
Valkuaisvaahtoa neljästä kananmunasta.
Vispattua kermaa 2 dl kermapurkista.
Sulata suklaa ja anna jäähtyä. Lisää kermavaahto ja appelsiininkuoret. Sekoita varovasti joukkoon marenkivaahto. Jäähdytä jääkaapissa.
Kiitos, kuulostaa ihanalta!
No jos appelsiinia tarttee olla niin sitten en tiedä hyvää ohjetta.
Sulata vesihauteessa tai mikrossa tummaa suklaata 1-2 levyä tai levy tummaa ja levy maitosuklaata.
Huolellisesti pestyn (luomu-) appelsiinin kuorta.
Valkuaisvaahtoa neljästä kananmunasta.
Vispattua kermaa 2 dl kermapurkista.
Sulata suklaa ja anna jäähtyä. Lisää kermavaahto ja appelsiininkuoret. Sekoita varovasti joukkoon marenkivaahto. Jäähdytä jääkaapissa.