Juustokakku
Tein ekaa kertaa maustamattomasta tuorejuustosta juustokakkua kun sitä oli jäänyt yli, yleensä käytän valmiiksi maustettuja. Hyi hitto että se oli suolaista!! Kakku meni roskiin, ei sitä pystynyt syömään. Sokerin lisääminen ei auttanut! Creme bonjourin maustamatonta käytin. Miten kukaan pystyy tekemään tosta mitään kakkua muutakuin voileipäkakun?
Kommentit (11)
Itse olen tehnyt Philadelphian maustamattomasta, ei maistunut yhtään suolaiselta.
Öököö
Mikä on hyvä juusto, appesiininmakuinen? Sitruuna?
Saa sanoa merkinkin : p
Ajattelin laittaa emmentalia ja Auraa.
Juustosta tehty kakku? Ällöttävää.
Ei tulisi mieleenkään syödä sellaista. Enkä kokeile!
Philadelphia-juustosta tulee hyvää. Ja vielä parempi kun tekee uunissa paistettavan version.
Emmentalista ja Aurasta tulee ihana juustopiirakka.
Älkää mammat syökö mitään kakkuja enää, olette jo liian läskejä.
Itse varmaan pitäisin juurikin maustamattomasta versiosta enemmän, koska olen tottunut yleisestikin käyttämään tuotteiden maustamattomia versioita. Veikkaisin siis, että he jotka muutrnkin käyttävät maustamattomia tuotteita.