Oliiviöljyä kahviin?
Voiko sen päivittäisen oliiviöljy annoksen (2rkl) sekoittaa aamukahvin sekaan? Jos ei aina ehdi tai jaksa sitä kaurapuuroa aamulla keittää.
Kommentit (16)
Lopetin kokonaan voin/rasvojen käytön leivän päältä koska en osaa sitä kohtuudella käyttää. Runsaalla voilla voideltu leipä oli namnam. Nyt panostan siihen päivittäiseen oliiviöljy annokseen kun sitä niin hehkutetaan. Saksanpähkinöitä unohtamatta. Paljaaltaan oliiviöljy liian kitkerää mutta kahvin sekaan se hyvin häviää.
Voiko? Miksi tulet tänne kyselemään?? Kokeilemallahan se selviää. Kaiken maailman urpoja...
Kokeile niin tiedät. Ei kai siihen kuole. Jotkut oliiviöljyt ovat kitkerämpiä kuin toiset ja makunsa kullakin, joten kaikki oliiviöljyt eivät välttämättä maistu kaikille.
En laittaisi kahviin vaan suoraan suuhun. On sitä kalanmaksaöljyäkin tullut otettua aikoinaan.
Ei voi, kahvi hylkii oliiviöljyä ja se romppaa pöydälle.
Siis missä hehkutetaan päivittäistä oliiviöljyannosta?
Kai se toimii, mutta itse ennemmin uitan siinä salaattia tai leipää tai vetelen shotteina. Hyvää nam.
oliiviöljyn kahaviin ku muistaa
ni iloisesti rallattaen suolikin luistaa!!!
🤭
Itse laitan öljyä ihan vaan lämpimän ruuan päälle tai sekaan. Okei pizzan päälle en laita enkä tortillan, mutta keitettyjen perunoiden, pastan ja riisin päälle sopii hyvin.
Vierailija kirjoitti:
Lopetin kokonaan voin/rasvojen käytön leivän päältä koska en osaa sitä kohtuudella käyttää. Runsaalla voilla voideltu leipä oli namnam. Nyt panostan siihen päivittäiseen oliiviöljy annokseen kun sitä niin hehkutetaan. Saksanpähkinöitä unohtamatta. Paljaaltaan oliiviöljy liian kitkerää mutta kahvin sekaan se hyvin häviää.
Kokeile eri merkkejä. Kyllä niitä pehneän makuisiakin marketeissa on.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lopetin kokonaan voin/rasvojen käytön leivän päältä koska en osaa sitä kohtuudella käyttää. Runsaalla voilla voideltu leipä oli namnam. Nyt panostan siihen päivittäiseen oliiviöljy annokseen kun sitä niin hehkutetaan. Saksanpähkinöitä unohtamatta. Paljaaltaan oliiviöljy liian kitkerää mutta kahvin sekaan se hyvin häviää.
Kokeile eri merkkejä. Kyllä niitä pehneän makuisiakin marketeissa on.
Esimerkiksi?
Miksi pilata kahvia? Huolehdi rasvojen saannista muulloin.
gorgonzola hirviö kirjoitti:
Voiko? Miksi tulet tänne kyselemään?? Kokeilemallahan se selviää. Kaiken maailman urpoja...
Sanoo idíootti, joka nostaa yli kaksi vuotta vanhan ketjun.
Vierailija kirjoitti:
Miksi pilata kahvia? Huolehdi rasvojen saannista muulloin.
Niinpä. Ei se ap sillä rasvalla käynnisty aamuisin, vaan sillä, että on saanut sitä pitkällä aikavälillä oikean annoksen.
Vierailija kirjoitti:
Voi sen tietty laittaa, mutta itse laitan kookosöljyä tai voita. Puuroa en öljyillä pilaa.
Hyvin haudutettuun hirssipuuroon pitääkin laittaa vähän savustettua merilohta kylkeen.
Voi sen tietty laittaa, mutta itse laitan kookosöljyä tai voita. Puuroa en öljyillä pilaa.