Vhh-panerointi hallomjuustolle?
Kommentit (4)
Vierailija kirjoitti:
Mantelijauhoillako?
Jep. Esim. viipaloi halloumi noin sentin paksuisiin paloihin. Pyöräytä pintakosteat juustopalaset mantelijauho-mustapippuriseoksessa ja paista runsaassa rypsiöljyssä 3 minuuttia per puoli.
p.s. Mikäli halloumi mielestäsi liian suolaista, niin liota sitä vedessä (niin kauan kuin koet tarpeelliseksi) ennen mantelijauhotusta ja paistamista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mantelijauhoillako?
Jep. Esim. viipaloi halloumi noin sentin paksuisiin paloihin. Pyöräytä pintakosteat juustopalaset mantelijauho-mustapippuriseoksessa ja paista runsaassa rypsiöljyssä 3 minuuttia per puoli.
p.s. Mikäli halloumi mielestäsi liian suolaista, niin liota sitä vedessä (niin kauan kuin koet tarpeelliseksi) ennen mantelijauhotusta ja paistamista.
Ja vielä mieluummin paistoon sopivassa oliiviöljyssä.
Ei tulisi mieleenkään pilata hyvää juustoa paneroinnilla. Ihan turhaa.
Miksi se pitää paneroida? Kamalan epäterveellistä.