Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko yleistä pitopalveluissa että valmistavat juhliin tilattuja ruokia päivää tai jopa kahta ennen

Vierailija
09.05.2018 |

juhlapäivää? Vai pitäisikö hygieniasäädösten mukaan olla samana päivänä tehtyjä?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
09.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu tuotteesta. Jotkut tarvitsevat marinoitumisajankin. Tai pakastuksen rakenteen takia.

Vierailija
2/5 |
09.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu tuotteesta. Jotkut tarvitsevat marinoitumisajankin. Tai pakastuksen rakenteen takia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
09.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ravintoloissakin esivalmistellaan ruokia paljon ennen tarjoilua, joskus jopa edellisenä päivänä tai vieläkin aiemmin.

Vierailija
4/5 |
09.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse ollut lounasravintolassa töissä (en kokkina) ja kyllä siellä ainakin valmisteltiin seuraavan päivän tarjottavat edellisenä päivänä. Ei mitään ongelmaa, kunhan normaalisti huolehditaan kylmäketjusta, säilytyslämpötiloista, päiväyksistä sun muista. 

Vierailija
5/5 |
09.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tarviyåtse olla samana päivänä tehtyjä. Kuten yllä on mainittu, riippuu ihan tuotteesta. Suurin osa säilyy yön yli oikein hyvin ja aikataulullisesti osa valmistusta on useimmiten pakko tehdä jo edellisenä päivänä.