Lue keskustelun säännöt.
Miten leivität pakastekalan ennen paistoa?
29.04.2018 |
Pyöritelläänkö se ensin kanamunassa ja sitten vasta jauhoissa? Vetistä lötköä tuntuu olevan. Entäs missä vaiheessa suolataan?
Kommentit (5)
Kandee eka käyttää jauhoissa jos kala on vielä kosteaa. Suosittelen myös jotain karkeita jauhoja, vehnäjauhoilla ei saa aikaiseksi kuin sotkua.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sulatan kalan lävikössä ja kuivaan loput vedet talouspaperilla. Pyöräytän pikaisesti vehnäjauho-mausteseoksessa ja siitä pannulle. Ei tuo oikeaoppinen leivitys ole, mutta aina on toiminut.
Vehnäjauhoihin vähän suolaa, kalan pyöritys jauhoissa ja pannulle.
Vanha ohje, mutta käytössä aina.
Noin pitäisi tehdä, mutta en tee. Kastelen kraanan alla vedellä ja pyörittelen venhäjauho/korppujauho/suola -sekoituksessa.