Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten leivität pakastekalan ennen paistoa?

Vierailija
29.04.2018 |

Pyöritelläänkö se ensin kanamunassa ja sitten vasta jauhoissa? Vetistä lötköä tuntuu olevan. Entäs missä vaiheessa suolataan?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
29.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Noin pitäisi tehdä, mutta en tee. Kastelen kraanan alla vedellä ja pyörittelen venhäjauho/korppujauho/suola -sekoituksessa.

Vierailija
2/5 |
29.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kandee eka käyttää jauhoissa jos kala on vielä kosteaa. Suosittelen myös jotain karkeita jauhoja, vehnäjauhoilla ei saa aikaiseksi kuin sotkua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
29.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sulatan kalan lävikössä ja kuivaan loput vedet talouspaperilla. Pyöräytän pikaisesti vehnäjauho-mausteseoksessa ja siitä pannulle. Ei tuo oikeaoppinen leivitys ole, mutta aina on toiminut.

Vierailija
4/5 |
29.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vehnäjauhoihin vähän suolaa, kalan pyöritys jauhoissa ja pannulle.

Vanha ohje, mutta käytössä aina.

Vierailija
5/5 |
29.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luin että "levität".

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kaksi neljä