Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Saako ruuasta liian suolan pois keittämällä ilman kantta?
Kommentit (8)
Peruna kokonaisena kehiin, se imee suolan..toimii.!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ei haihdu suola, vesi haihtuu ja ruuasta tulee entistä suolaisempaa. Lisää nestettä, tai tuo perunakikkakin toimii ruuasta riippuen.
No mieti miten suolaa tehdään merivedestä? Juurikin haihduttamalla se vesi pois. Päättele tuosta.
Höyryssä ei ole suolaa,kattilan pohjalla on.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Lisää vettä tai se peruna, kuten edellä onkin jo neuvottu. Jos ruokaan voi lisätä jotain maitotuotetta (maitoa, ruokakermaa), se vie "suolaisuutta" aika tehokkaasti myös.
Joo tottakait lähtee, älä usko näitä muita onnettomia.
Alue: Aihe vapaa
Mietippä suolajärviä