Rautu, nieriä vai kuha? Mikä on suosikkinne?
Mikä on noista paras mielestänne maultaan? Kaikki kolme ovat tosi hyviä ja voittavat kirjolohen 100-0, mutta kyllä rautu vie voiton.
Kommentit (10)
Savustettu kampela on myös herkkuani, savustettu lahnakin sopii moniin juttuihin.
Tulisi jo kesä, ja pääsisi kalaan.
Sinkkumies
Vierailija kirjoitti:
Mikä on noista paras mielestänne maultaan? Kaikki kolme ovat tosi hyviä ja voittavat kirjolohen 100-0, mutta kyllä rautu vie voiton.
Se broileri mitä ostat kaupasta on kirjolohen irvikuva, aivan kuten se broileri ole luonnossa kasvanutta lintuakaan.
Sinkkumies
Vierailija kirjoitti:
Rautu on sama kuin nieriä.
Harmaanieriä?
Olen kyllä saanut niitäkin. Entä Saimaan reliikki?
Sinkkumies
Siika. Ai eihän sitä ollutkaan tuossa. Ahven sitten.
Rautu on meillä harvinaista herkkua, ja siis todellakin herkku.
Kuha kuuluu suosikkeihini, se on monipuolinen ja saatavuus (Helsingissä) aika hyvä.
Aloin vastata tähän ihan kevytmielisesti ja nyt olen ihan pulassa! :D
Suosikkikalani on ahven, muita kotimaisia villikaloja en suostu laittamaan paremmuusjärjestykseen.
Kasvatettua lohta ja kirjolohta pyrin välttämään (lohilaatikkoon niitä toki laitan).
Mökkijärvestä nousee mm. kuhaa ja nieriää ja mies ja pojat onneksi nauttivat kalastamisesta.
Nieriä. Tosin tykkään lohesta enemmän :p
Rautu, kuha, nieriä, siika, taimen ja lohi, sekä ahven, made ja hauki kanttarellikastikkeella, tuoreena.
Kaikkia olenkin kalastanut aivan itse.
Sinkkumies