Ovatko täytetyt letut (jauheliha) terveellistä ruokaa, jos...
laitan täytteeksi maustetun jauhelihan lisäksi sipulia, kurkkua ja tomaattia? Sipulin paistaisin jauhelihan kanssa, kurkun ja tomaatin pilkkoisin tuoreina.
Miten tätä 90-luvun kotitaloustuntien herkkuruokaa voisi tuunata terveellisemmäksi?
Kommentit (5)
Jospa ensin määritetään tämän ketjun terveellinen, sitten voi niistä tuunauksista puhua. Toiset kammoavat hiilareita, jotkut rasvaa, kolmannet proteiinia ja muut lisäaineita. Harvoin kukaan heistä osaa mitää mutua älykkäämpää perusteeksi heittää.
Vierailija kirjoitti:
Jätä se jauheliha pois. Rasvaa rasvan päälle ei tarvita. Googlaa se eilinen ketju.
https://www.vauva.fi/keskustelu/3139985/mita-taytteita-lettuihin?quote=…
Tässä.
Ääähh...voit jättää kaiken muun pois mutta ET jauhelihaa. Teet just kuin olit suunnitellut ja nakkaat muutamat jalapenot kyytiin, sekä tilkan ranskankermaa.
Jätä se jauheliha pois. Rasvaa rasvan päälle ei tarvita. Googlaa se eilinen ketju.
https://www.vauva.fi/keskustelu/3139985/mita-taytteita-lettuihin?quote=…
Tässä.