Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Keksin oivan kikan millä saan suuseksin maistumaan.
Niksi Niinan spessu
02.04.2018 |
Laitoin tai siis kiepautin rapsakoita pekonisiivuja ukon tattelin päälle. Nyt maistuu!!
Kinuskikastikekin on hyvää kikkelin päällä.
Kommentit (7)
Ja kermavaahto kruunaa viimeiseksi kaiken.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
hoh hoijaa....
Just noin .. suu auki ja nauttimaan. :))
Pohjaan asti vaan ja pussit perään ja tyhjäksi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Olen vegaani - mikä ihana tekosyy kieltäytyä edes maistamasta lihaa. Samalla minimoin suun ja nielun syöpien syntymisen.
Alue: Aihe vapaa
Tämä!