Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Lettutaikinan voi laittaa jääkaappiin, mutta eikö lämmennyt lettutaikina pitäisi käyttää kerralla?
25.03.2018 |
Jos taikina turpoaa puolisen tuntia, lämpenee hellan ääressä, niin miten pitkään se voi säilyä hyvänä jääkaapissa? Vai kannattaako taikina turvottaa jääkaapissa?
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Jos taikinassa on kananmunaa, niin kuin yleensä on, se pitää laittaa jääkaappiin turpoamaan. Ruoka, jossa on lihaa, kalaa, maitoa tai kananmunaa, saa olla huoneenlämmössä korkeintaan 2 tuntia, sen jälkeen sitä ei ole enää turvallista syödä. Jos on joku banaani-soijajauho-kauramaitoviritys, niin sen kanssa ei ole niin tarkkaa.