Voinko kuoria huomisen nakkikeiton perunat jo tänä iltana?
Paloitella ne kylmään veteen ja kansi päälle? Säilyykö yön yli, arvon martat?
Kommentit (10)
Hyvin säilyy, porkkanat myös. Tai mitä juureksia laitatkaan. Kattilaan ja jääkaappiin.
Ehkä kannattaa paloitella vasta huomenna.
Teen useinkin valmiiksi jääkaappiin.
Tottakai voit.
ps. pakastealtaasta löytyy myös valmiita peruna+keittojuurekset- sekoituksia, kiirepäivän pelastus
Sellainen valmis peruna-keittojuures on mielestäni aika mitäänsanomaton. Tulee ruokaisampi kun itse kuorii ja paloittelee.
Vierailija kirjoitti:
Sellainen valmis peruna-keittojuures on mielestäni aika mitäänsanomaton. Tulee ruokaisampi kun itse kuorii ja paloittelee.
En kyllä ymmärrä että miten se ite paloittelu vaikuttaa ruokaisuuteen...
Voit jos jaksat ja ehdit. Laita kattila sit jääkaappiin.