Mitä ajattelet ihmisestä, joka ostaa lihatuotteita joiden lihapitoisuus on hyvin minimaalinen?
Näin kaupassa, kun lihaosastolla eräs vanhempi naisihminen otti nakkeja, joiden lihapitoisuus oli 15%. Lisäaineita ja "lihan kaltaisia aineita" oli huomattavasti enemmän. Ilmeisesti luuli ostavansa lihaa.
Onko oikeasti ihmisiä, jotka ostaa lihatuotteita joiden lihapitoisuus on hyvin minimaalinen? Mitä ajattelet ihmisestä, joka ostaa lihatuotteita joiden lihapitoisuus on hyvin minimaalinen?
?
Kommentit (13)
Ajattelen, että siinä on ihminen joka ostaa vaikka paskaa jos saa tarpeeksi halvalla. Luksusruokana menee euron hampurilaiset läheisessä McDonald'sissa.
Ne lihan kaltaiset aineet ovat halvempia aineita, jotka maistuvat aivan lihalta.
Mitäpäs ajattelisin itsestäni. Ei riitä rahat mihinkään laatunakkeihin, ja mielestäni nakin tai makkaran ei kuulukaan täyslihaa olla.
Ja hyvä juttu mielestäni että kaikki eivät syö pelkkiä sisäfileitä ja muuta heitetä hukkaan.
Mietin tätä päivittäin. Kun olen tullut johtopäätökseen, teen ajatuksistani avauksen, niin että tämä tärkeä ja kiinnostava pohdinto leviää muidenkin tietoon.
Ap, oletko sairaana vai onko sulla muuten vaan tylsää?
En mitään. Hyvä vaan että ne huonommatkin osat käytetään kaikenmaailman nakkeihin, nugetteihin yms, lihantuotanto kun on kaikenkaikkiaan melkoinen rasite ympäristölle joten mitä tarkemmin ne elukat saadaan hyödynnettyä sen parempi.
Niin, sä näit että se osti kerran nakkeja. Entäs jos se osti ne vaikka koiralle tai jos se nyt vaan sattuu tykkäämään niistä. Ehkä se ei luullut yhtään mitään. Ostan itsekin välillä jotain sellaista, jonka on tiedotettu olevan vaarallista, mutta mä olenkin tällainen ihminen, joka tykkää välillä elää vähän vaarallisesti. Hidasta harakiria. Tänään ostin esimerkiksi lauantaimakkaraa ja ranskanleipää, hui kamala kyl mä ny kualen..
Kyllä hirvestä käytettiin kivikaudellakin ihan kaikki. Ei ole pakko syödä sisäfilettä, samaa proteiinia muukin eläin on, esimerkiksi kamara.
Ja tässähän on sitä paitsi sellainen jännä sosiaalinen juju, että jos jauho- tai ryynimakkaran tekee itse, niin sitten se onkin hienoa ja suurta herkkua.
Onhan se hyvä että sen elukan ruhosta käytetään mahdollisimman monipuolisesti kaikki hyödyksi. Mitäs siitä tulis, jos joka teuraselukasta otettais vaan fileet ja paistit ja loput syömäkelpoiset menis hylkyyn.
Mua ei kiinnosta lihapitoisuus, ostan maun perusteella.
Ne "lihankaltaiset aineet" on usein enimmäkseen koneellisesti luista erotettua lihaa jota ei saa sanoa lihaksi joten sinänsä ihan sama kun vaikka ennenvanhaan keitettiin soppaluista irti se mikä ei leikkaamalla lähtenyt. Hyvä vaan että kaikki käytetään.
Ajattelen negatiivisesti jokaisesta ihmisestä, joka ostaa lihatuotteita. Sydämettömiä ihmisiä.
Kenellä on niin tylsä elämä että vakoilee toisten ostoksia kaupassa?