Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten teet lihamurekkeen? Kerro suosikkitäytteesi!

Vierailija
01.11.2017 |

Alkoi hirveästi tehdä mieli kokeilla sitten nuoruusvuosien :)

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
01.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

600g jauhelihaa, sipulikeittopussi, 1 muna ja kermaviili. Sekoitetaan taikinaksi ja muotoillaan möykysi pellille. Ei täytettä.

Vierailija
2/12 |
01.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuten nro 1, mausteita vaihtelen ja lisänä kuullotettua sipulia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
01.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täytteex fetaa ja ven.suolakurkkua pitkittäin njam

Vierailija
4/12 |
01.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauheliha

Vierailija
5/12 |
01.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taikina naudan jauhelihasta ja siihen paljon paistettua sipulia. Korppujauhojen asemasta raastettua porkkanaa tai perunaa ja normaalit mausteet. Täytteeksi luumuja ja aurajuustoa.

Vierailija
6/12 |
01.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anoppi tunki kokonaisia keitettyjä kananmunia murekkeen sisään. Oli vähän outoa evästä, kyllähän ne munat sitten leikatessa mureni. Ei sovi kolesterolivouhottajille, luulisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
01.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä leivon murekkeen sisään sipuliteemakkaran.

Vierailija
8/12 |
01.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen mureketaikinan puttemansikista 400g , 1 muna, kermaviiliä ja korppujauhojen tilalla soijarouhetta.  Siitä levy, jonka päälle hemapaa, kukkakaalta pikkupalasina ja homaria. Sitte rullalle kuten kääretorttu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
01.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhelihaa noin 600-800 g, pari sipulia, 1,5 tl suolaa, kaksi kananmunaa, mustapippuria myllystä, korppujauhoja 1 dl (veteen turvotettuna, vettä 1,5-2 dl). Teen taikinasta levyn ja levyn päälle cheddar-viipaleita, rullaan kiinni ja taittelen päädyt. Vuokaan "sauma" alaspäin.

Vierailija
10/12 |
01.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jauhelihaa noin 600-800 g, pari sipulia, 1,5 tl suolaa, kaksi kananmunaa, mustapippuria myllystä, korppujauhoja 1 dl (veteen turvotettuna, vettä 1,5-2 dl). Teen taikinasta levyn ja levyn päälle cheddar-viipaleita, rullaan kiinni ja taittelen päädyt. Vuokaan "sauma" alaspäin.

Tuota kutsutaan meillä kääretortuksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
01.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jauhelihaa noin 600-800 g, pari sipulia, 1,5 tl suolaa, kaksi kananmunaa, mustapippuria myllystä, korppujauhoja 1 dl (veteen turvotettuna, vettä 1,5-2 dl). Teen taikinasta levyn ja levyn päälle cheddar-viipaleita, rullaan kiinni ja taittelen päädyt. Vuokaan "sauma" alaspäin.

Vähän korjaan omaani, jos laittaa cheddaria murekkeen sisään, suolaa riittää 1 tl. Jätän juuston usein poiskin, silloin vähän enemmän laitan suolaa.

Vierailija
12/12 |
01.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En täytä, vaan maustan sen massan. Teen itse jonkun maustetahnan, ja sitten jauhelihan lisäksi vermeitä maun ja jääkaapin sisällön mukaan. Mukana ollut esim. akt, paprikaa, fetaa, sieniä, pekonia, kylmäsavuporoa, tuorejuustoa, oliiveja, kaprista..., ei yhtä aikaa kuitenkaan :)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kahdeksan neljä