Terveellinen kiinalainen ruoka?
Onko olemassa muita terveellisiä ruokia kuin kiinalainen ja tietty salaatit? Käydään kiinalaisessa melkein viisi kertaa viikossa. Mietin, oppisikohan sitä tekemään itse, että saisi yhtä hyvää ja monipuolista.
Kommentit (10)
Kiinalaisen aterian voi valmistaa terveellisesti tai epäterveellisesti. Yleisesti ottaen hyvää kiinalaisessa ruoassa on lihan ja suolan vähäinen määrä ja vihannesten runsaus. Valkoinen riisi ja nuudelit sen sijaan ovat paha miinus.
Vierailija kirjoitti:
Se halpa öljy, joka kuumennetaan savuamispisteeseen ennen wokkaamista ei ole missään muotoa terveellistä. Samaten lukuisat friteeratut tuotteet.
Välimeren keittiö on edelleen terveellisin, oliviiöljyä ja paljon vihreitä vihanneksia.
Millä perusteella?
Vierailija kirjoitti:
Kiinalaisen aterian voi valmistaa terveellisesti tai epäterveellisesti. Yleisesti ottaen hyvää kiinalaisessa ruoassa on lihan ja suolan vähäinen määrä ja vihannesten runsaus. Valkoinen riisi ja nuudelit sen sijaan ovat paha miinus.
Suolan vähäinen määrä?
Ei ole olemassa mitään muita terveellisiä ruokia kun kiinalainen ja tietty salaatit. Ei tässä maailmassa..
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kiinalaisen aterian voi valmistaa terveellisesti tai epäterveellisesti. Yleisesti ottaen hyvää kiinalaisessa ruoassa on lihan ja suolan vähäinen määrä ja vihannesten runsaus. Valkoinen riisi ja nuudelit sen sijaan ovat paha miinus.
Suolan vähäinen määrä?
Juuri se. Oikeassa kiinalaisravintolassa ruoka on niin säästeliäästi suolattua, että moni suomalainen lutraa päälle soijakastiketta pelkässä suolan toivossa. Tietysti Suomen kiinakuppiloissa on jo opittu ottamaan huomioon suomalainen maku - suolan ja monen muun asian suhteen.
Siis et kai sä oikeasti luule sitä ravintolassa tarjoiltavaa kiinalaista ruokaa terveelliseksi?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kiinalaisen aterian voi valmistaa terveellisesti tai epäterveellisesti. Yleisesti ottaen hyvää kiinalaisessa ruoassa on lihan ja suolan vähäinen määrä ja vihannesten runsaus. Valkoinen riisi ja nuudelit sen sijaan ovat paha miinus.
Suolan vähäinen määrä?
Juuri se. Oikeassa kiinalaisravintolassa ruoka on niin säästeliäästi suolattua, että moni suomalainen lutraa päälle soijakastiketta pelkässä suolan toivossa. Tietysti Suomen kiinakuppiloissa on jo opittu ottamaan huomioon suomalainen maku - suolan ja monen muun asian suhteen.
Huomaa ettet ole käynnyt Suomen ulkopuolella kiinalaisissa.
Se halpa öljy, joka kuumennetaan savuamispisteeseen ennen wokkaamista ei ole missään muotoa terveellistä. Samaten lukuisat friteeratut tuotteet.
Välimeren keittiö on edelleen terveellisin, oliviiöljyä ja paljon vihreitä vihanneksia.