Älkää laittako leivälle levitettä!
Se koituu kohtaloksi tosi nopeasti. Kohta veri ei enää kierrä.
Kommentit (18)
Jos ei ole leivällä levitettä, niin AINA on joku selittämässä että miksi ei ole - miksi..??
Itse laittaisin voita leivän päälle. Siis voita, en margariinia.
Vierailija kirjoitti:
Itse laittaisin voita leivän päälle. Siis voita, en margariinia.
Sitten kuolww nopeasti.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Itse laittaisin voita leivän päälle. Siis voita, en margariinia.
Sitten kuolww nopeasti.
Joo aivan varmasti, siis niinq tosi nopeezti!!!!!!!
Älä pyyhi vessapaperilla! Käytä sormea!
Netti kiinni ja ulkoilmaan hyppeleen, niin voi sitä levitettäkin kohtuudella käyttää.
Vierailija kirjoitti:
Mikä olisi hyvä sitten?
Voi
Vierailija kirjoitti:
Netti kiinni ja ulkoilmaan hyppeleen, niin voi sitä levitettäkin kohtuudella käyttää.
Et siis ymmärrä, miksi levitettä ei kannata käyttää.
Vierailija kirjoitti:
Se koituu kohtaloksi tosi nopeasti. Kohta veri ei enää kierrä.
Kyllä kiertää!
Terveisin mummo, 64v
(käyttänyt levitteitä niin kauan kun niitä on ollut)
Mieluummin pehmeitä kasvirasvoja kuin kovaa eläinrasvaa. En saa pehmeitä rasvoja juuri muualta ja kovia sitäkin enemmän ruuasta.
Margariinin käyttö on niin vähäistä yleisesti, että nämä samat ihmiset jaksavat vältellä margariinia, mutta samaan aikaan syö lihapiirakoita, valmiskääretorttuja, suklaata jne. Missäköhän niitä kovetettuja kasvirasvoja on, ei ainakaan margariinissa.
Mistä sitten saan pehmeitä rasvoja (en käytä öljyjä, olen allerginen kalalle ja pähkinöille, avokadon käyttö hyvin vähäistä)
Lääkäri nimenomaan kehotti hankkimaan kolesterolia. Toisin sanoen minun pitää lisätä rasvojen käyttöä lääkärin määräyksestä joten en voi noudattaa neuvoasi.
No miksi ei kannata? Kerro tarkasti syy. Onko sinun tuttavasi kuollut siihen...
Vierailija kirjoitti:
Mieluummin pehmeitä kasvirasvoja kuin kovaa eläinrasvaa. En saa pehmeitä rasvoja juuri muualta ja kovia sitäkin enemmän ruuasta.
Margariinin käyttö on niin vähäistä yleisesti, että nämä samat ihmiset jaksavat vältellä margariinia, mutta samaan aikaan syö lihapiirakoita, valmiskääretorttuja, suklaata jne. Missäköhän niitä kovetettuja kasvirasvoja on, ei ainakaan margariinissa.
Mihinköhän tämä väite perustuu? Minä en halua syödä teollista ruokaa, ruokaa missä on joku sydänmerkki tai mitään kevyt- tai terveystuotteita. Koska ne on huijausta. Mun ruokavalio koostuu 90% ihan vaan monipuolisesti eri kasviksista, lihoista ja kananmunista. En minä syö mitään kääretorttuja ja lihapiirakoita. Ensinnäkin ne maistuu aivan käsittämättömän pahalla, niistä tulee huono olo ja ovat epäterveellisiä. Kun syö 90% aterioista terveellisesti ja järkevästi, ei sillä 10% ole mitään väliä, mitä silloin laitat suustasi alas. Älkää jaksako vouhottaa ja tehdä asiasta vaikeaa, kun se on ihan helppo ja yksinkertainen: Syö luonnollista, mahdollisimman puhdasta ja prosessoimatonta ruokaa, valmista ruokasi itse.
Mikä olisi hyvä sitten?