Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tuleeko hyönteisjauho pakolliseksi?

Vierailija
21.09.2017 |

Suomessa ruvetaan nyt kasvattamaan hyönteisiä, jotka kuivataan ja jauhetaan. Tätä jauhoa pitäisi sitten käyttää ruoanlaitossa proteiininlähteenä.
Kuinka nopeasti se tulee laitosruokailun ensisijaiseksi protskulähteeksi? Onhan se taloudellisempaa kuin kallis liha, ja vanhukset eivät voi valita. Sitä on syötävä, mitä halvimmalla saadaan.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
21.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä, kannattaa varautua! 🐛 Nami!

Vierailija
2/5 |
21.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikäs siinä hyönteisiä syödessä, ihan normaalia ravintoa siinä missä normi liha ja kasviksetkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
21.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakolliseksi? Ihanko lakiin kirjoitetaan että on pakko syödä hyönteisjauhoa, muuten saa sakot?

Vierailija
4/5 |
21.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tähänkin asti on hyönteisiä ollut lähes kaikessa ruuassa mukana. Ehkä kuintenkin vähän ja tahattomasti, mutta tietty määrä hyönteisiä hyväksyttävää olla esim. jauhoissa.

Pakko ei ole kuitenkaan kuin kuolla.

Vierailija
5/5 |
21.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen jo alkanut totuttamaan lapsia. Sämpylätaikinaan lisään koppakuoriaisrouhetta. Keräsin niitä kesämökillä kompostista lasipurkkiin kuivumaan.

Ison lapsista on alkanut jo epäilemään kun hänellä jäi torakan jalka hampaiden väliin aamupuuroa syödessä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yhdeksän kahdeksan