Auttakaas illallismenun kanssa.
Ainoastaan tiedän että isäntä haluaa valmistaa alkupalaksi sinisimpukoita.
Meitä kaksi pariskuntaa eli neljä aikuista ihmistä. Ei allergioita, sekä viinien että ruoan suhteen kaikki käy. Mikä sopisi? Jos jälkiruokana olisi juustolautanen ja hilloa, ja sitten vielä päälle viimitteks kahvi ja joku kakku, niin mikä olisi pääruoka?
Kommentit (7)
Vierailija kirjoitti:
Lampaankaretta
Kiitos ehdotuksesta.
Mietin tuleeko liian raskas kokonaisuus, kun alkuruoka patonkeineen kumminkin jo vähän täyttää ja jos ne juustot siinä sitten olis ensimmäisenä jälkiruokana... itse en kakuista välitä mutta tiedän että vieraitteni ateria ei ole täydellinen ilman sokeri-vehnäjauho-rasva-pläjäystä. Itse asiassa mietin ankkaa tai kanaa... mutta mimmosellakohan tavalla.
Miten valmistaisit lampaankareen ja millä kastikkeella? Sinisimpukat meillä kiehautetaan ihan beisic, ehkä loraus valkkaria joukkoon.
Riistakin olisi hyvä idea.
Sienet jossain muodossa.
Naudan sisäfile on ehkä tylsä, mutta varma valinta.
Itselleni maistuisi jokin tulinen itämainen ruoka, missä ei olisi riisiä.
Onko pakko olla pääruoka erikseen?
Pöytään simpukat, salaatti, leipää, jokin gratiini, rapuja, paistettuja muikkuja..
Jos alkuruoaksi simpukoita, niin pääruoaksi esim. paistettua vaaleaa, kotimaista kalaa sekä palsternakka/juurespyree & tilli-voisulaa TAI esim. parsakaalin nuppuja ja remoulade-kastike.
Lampaankaretta