Mistä on lähtöisin ajatus, että arkena ruuan pitää olla ankeaa?
Eikä missään tapauksessa hyvää ja maukasta. Vain viikonloppuisin saa nauttia ruuasta.
Kommentit (4)
Arkena pitää syödä halpaa tehdasleipää arkijuuston kanssa. Hyi hemmetti. En tajua kuka haluaa elää noin. Itse käyn arkisin usein syömässä sushia
Yleensä arki ja juhla erotetaan. Myös viikonloppu on juhlavampaa kuin arki. Outoa, jos viikonloppuna on makkarakeittoa tms arkena ihan hyvää ruokaa
Mä teen viikolla sellaista jonka voi lämmittää mikrossa ja joka säilyy pari päivää. Parhaiten kelpaa sellaiset patamätöt.
Pihvit ja kala menevät nopeammin huonoksi ja ne on kiva syödä suoraan pannulta. Niitä siis viikonloppuna. Vanhin poika tulee kesätöistä kun oon jo nukkumassa ja haluaa syödä kunnolla ja heittää esim risottoa tai lasagnea mieluummin mikroon kuin kuivuneen sisäfilepihvin ja nahistuneet potut.
Jaa, kyllä meillä arkiruokakin on maukasta, vaikkakin nopeampaa valmistaa kuin viikonloppuruoat usein. Nopeastikin voi tehdä maukasta ja vaihtelevaa, kun osaa käyttää monipuolisesti ainesosia ja mausteita. Hyvä ruoanlaittotaito on luovuutta.