Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

paras pizzpohjan ohje ja suosikkitäytteesi.

Vierailija
11.06.2017 |

Meinasin tehdä itse pitkästä aikaa pizzaa. Kaipailisin hyvää ohjetta pohjalle.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
11.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taikina on helppo tehdä: Vettä, suolaa, tuorehiivaa, durumvehnäjauhoa, tilkka oliiviöljyä. Taika on siinä että annat taikinan tekeytyä rauhassa ennen kaulitsemista. Vesi saa olla viileääkin. Makuaineita ja oikea sitko muodostuu ajan kanssa. Jopa 12-24h voi antaa tekeytyä.

Täytteissä vähemmän on enemmän. Älä laita liian monta eri täytettä tai liian paljon. Tee mieluummin monta ohutta pizzaa.

Lämmitä uuni niin kuumaksi kuin saat. Lämmitä tyhjä pelti uunissa ja vedä leivinpaperin päälle koottu pizza kuumalle pellille, niin saat rapeamman pohjan.

Vierailija
2/2 |
11.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä se taikina saa tekeytyä lähemmäs viikon jääkaapissa. Eli ei kohoteta tekovaiheessa ollenkaan, vasta kun leivotaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla