Mikä on lempiateriasi kebab-ravintolassa? Minkä annoksen tilaat useimmiten?
Mä itse otan aina kanapihvin riisillä ja bernaisekastikkeella. Sairaan hyvää, ne paistetut vihanneksetkin. 😋
Kommentit (15)
Ap. ottaa siis kebabissa kanapihvin? Onko se siis kebabbia? Voi näitä aloituksia!!
Rullakebab auralla, fetalla ja tuplalihalla on oma vakiosettini. Rupesipa tekemään yhtäkkiä mieli :D
En ole ikinä edes maistanut kebabia. Vastenmielisen näköistä huttua ja lihan koostumus ties mitä.
Suomessa tarjottava kebab on paria pääkaupunkiseudun paikkaa lukuun ottamatta ala-arvoista: mikrossa lämmitettyä pakastejauhelihaa, joka ei ole lammasta nähnytkään. En siis koskaan käy näissä paikoissa. Ulkomailla sen sijaan ostan mielelläni kebabannoksia paikoissa, joissa näkee, että liha paistetaan vartaassa paikan päällä ja vuollaan annokseen asiakkaan nähden. Pitakebab tsatsikilla on suosikkini.
Aurajuustorullakebabeita ostelin aika kauan ja monestakin paikasta. Pari kertaa maistoin ihan aurajuustonkin vuosien aikana, kerran taas löytyi sellainen uusia sukkia yhdessä pitävä muovinpala, pari kertaa käsikarvat ja lopulta "kantapaikan" kebabit lyhenivät kymmenen senttiä. Nyt teen itse kebabit. Eipä ole rakettitiedettä.
Aikoinaan ihan peruskebab riisillä.
Kerran sitten sain aivan pilaantunutta riisiä ja podin ripulia ja vatsanväänteitä yön yli. Tajusin aamulla, että riisi haisi aivan mädälle, kun oli yön seisonut pöydällä. Syödessä sitä ei vielä maistanut, mutta toki oli jo silloin pilaantunutta. Ei tuore ruoka tule tuollaiseksi yhdessä yössä, vaikka riisi aika herkkää onkin.
Ani Helsingissä on varma valinta, nämä kaikenmaailman veronkiertomestat Lähi-idän puliveivareilta kannattaa kiertää kaukaa.
Cepab ranskaisilla ja mietolla kastilla. Ommomommo!
Aikoinaan 80-luvulla Israelissa tutustuin kebabiin.
Kokolihaa (lammas) vuoltiin pitaleivän sisään, ihania kasviksia ja kastikkeita joukkoon. Täältä ei vielä saanut ja olinkin innoissani, kun ensimmäiset kebab-paikat tulivat 90-luvulla.
Mutta pettymys oli suuri, eihän sillä "lihalla" ole mitään tekemistä aidon lampaanlihan kanssa. Kerran kysyin koostumusta, niin siinä on jauhoja ja muita sidosaineita ja siltä maistuukin.
Vierailija kirjoitti:
Ap. ottaa siis kebabissa kanapihvin? Onko se siis kebabbia? Voi näitä aloituksia!!
Kyllä. Sieltä saa kebabia kaikissa muodoissaan, pizzaa, hampurilaisia mutta suurin suosikkini kuitenkin on tuo kana-annos. Ei aina jaksa syödä pizzaa tai kebebia. Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ap. ottaa siis kebabissa kanapihvin? Onko se siis kebabbia? Voi näitä aloituksia!!
Kyllä. Sieltä saa kebabia kaikissa muodoissaan, pizzaa, hampurilaisia mutta suurin suosikkini kuitenkin on tuo kana-annos. Ei aina jaksa syödä pizzaa tai kebebia. Ap
Niin ja jos kebabeista pitää valita niin ihan perus kebab riisillä. Ap
Pizza jossa fetaa, sipulia, paprikaa ja joko mozzarellaa tai aurajuustoa.
Iskender