Lihavuusleikkauksen jälkeiset ruoat
Oletteko lihavuusleikatut tehneet kaikki ruokanne itse vai ostaneet kaupan valmiita vellejä ja soseita? Olen menossa leikkaukseen ja mietin pitäisikö jo nyt tehdä ja pakastaa ruoat valmiiksi jääpalamuotteihin. Kun lapset olivat pieniä oli kätevää aina ottaa pakastimesta pikkukuutioita ja sulattaa niitä ruoaksi. Meillä lapset eivät sitten millään suostuneet syömään kaupan purkkiruokia tai vellejä ja jouduin tekemään ne itse.
Mitkä ruoka-aineet tuntuvat tarttuvat kurkkuun sileänäkin vetelänä soseena? Kaipailisin muiden kokemuksia asiasta etten tekisi turhaan sellaisia kuutioita. Velliähän on helppo keittää oman maun mukaan pieniäkin määriä kotona eli se ei ole ongelma. Kannattaako lähteä liikkeelle tummasta riisijauhosta keitetystä vellistä? Sitähän tarvii alussa vain korkeintaan kaksi ruokalusikallista aterialla.